潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Miyazaki 發表於 21-8-20 21:02
我係金扣黨 我條黑色Kelly belt 係 rose gold 扣超靚。

我昨日都買咗黑配玫瑰金色,好靚靚啊!

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

sip594 發表於 21-8-21 22:48
咁即係要買齊金銀兩套。

可以買唔同扣款,唔一定要係kelly扣
work hard PLAY hard

大宅

Miyazaki 發表於 21-7-7 12:00
Kelly belt真係冇得輸!我買完條黑色再買gold色,夠晒襯衫用。

可以點襯呢?
有條類似但唔知點用好

公爵府

icecreaming 發表於 21-8-27 11:27
可以點襯呢?
有條類似但唔知點用好
我22樓有分享過我點用。我平時返工去街都用得多呀,我D衫好plain所以無乜大問題。連身裙同大部分褲都用得著吖。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

sip594 發表於 21-8-27 10:18
我昨日都買咗黑配玫瑰金色,好靚靚啊!

邊間買呀? 只係walkin問? 我成日見沒掛出來, 我都冇問sa

◕順其自然啦~♥ ◕

公爵府

kekka 發表於 21-8-27 13:40
邊間買呀? 只係walkin問? 我成日見沒掛出來, 我都冇問sa

而家Kelly belt都係hot item成日斷貨,唔會放出嚟,大熱色SA間都要搶呀,如果walk in一定要問下SA碰吓運氣

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

kekka 發表於 21-8-27 13:40
剛剛見到官網有KELLY BELT呀,咩色咩扣都有,快去望望啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-8-27 14:10
剛剛見到官網有KELLY BELT呀,咩色咩扣都有,快去望望啦!

我見網有, 但只想店出咋, 我有其他H皮帶, 只係想要多條kelly NOIR+RGHW belt咋

◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

Miyazaki 發表於 21-8-27 13:58
而家Kelly belt都係hot item成日斷貨,唔會放出嚟,大熱色SA間都要搶呀,如果walk in一定要問下SA碰吓運氣 ...

明白了, 就因為我佛系唔急既, 反正萬年款, 只是想多一條kelly belt用下咋, 我有其他h belt,是sa留的因為color是季節色

◕順其自然啦~♥ ◕

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

kekka 發表於 21-8-27 14:12
我見網有, 但只想店出咋, 我有其他H皮帶, 只係想要多條kelly NOIR+RGHW belt咋
明白,甘就真係要搵SA幫手留貨了,我行甘多次鋪都未見過掛出黎,幾個月前同SA講話想要,佢攞左條鱷魚皮出黎比我試,我老實同佢講我買5起架,一世人試下無妨咋

翡翠宮

小吉媽媽 發表於 21-8-27 14:21
明白,甘就真係要搵SA幫手留貨了,我行甘多次鋪都未見過掛出黎,幾個月前同SA講話想要,佢攞左條鱷魚皮出黎 ...

想買kelly belt原因, 我穿連身裙用h belt 75會鬆, 低腰另一條80粗belt還ok, 所以先想佛系買kelly belt因隨意調節..... 好迷, 要穿上身先知道效果
◕順其自然啦~♥ ◕

子爵府

kekka 發表於 21-8-27 14:26
想買kelly belt原因, 我穿連身裙用h belt 75會鬆, 低腰另一條80粗belt還ok, 所以先想佛系買kelly belt因 ...
你就好啦甘FIT,我反而係第一條入手就係佢,覺得個款靚之餘,肥左又得,瘦左亦得

大宅

唔知你地用呢條belt ,有無話好易移到鬆左? 爬小紅書,佢地話行行下會移位,攪到我熄左火

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Cman0529 發表於 21-8-27 15:28
唔知你地用呢條belt ,有無話好易移到鬆左? 爬小紅書,佢地話行行下會移位,攪到我熄左火
...

唔會,緊到次次校長短都怕拉爛。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kekka 發表於 21-8-27 14:26
想買kelly belt原因, 我穿連身裙用h belt 75會鬆, 低腰另一條80粗belt還ok, 所以先想佛系買kelly belt因 ...

你買過 H belt,呢條不用諗,見到就買。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-8-27 14:21
明白,甘就真係要搵SA幫手留貨了,我行甘多次鋪都未見過掛出黎,幾個月前同SA講話想要,佢攞左條鱷魚皮出黎 ...

croc belt真係唔算貴。周董都用過來影相。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

kekka 發表於 21-8-27 14:12

叫sa留,我買的第一條H belt都係呢個spec。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

icecreaming 發表於 21-8-27 11:27
可以點襯呢?
有條類似但唔知點用好

幾乎同到belt的穿衣法都用到佢。

子爵府

jenniferK 發表於 21-8-27 15:47
croc belt真係唔算貴。周董都用過來影相。
要5要過萬?諗深一層又真係少有同高級

珍珠宮

Miyazaki 發表於 21-8-27 13:58
而家Kelly belt都係hot item成日斷貨,唔會放出嚟,大熱色SA間都要搶呀,如果walk in一定要問下SA碰吓運氣 ...

原來已經誇張到咁,
Kelly belt 我上年買左條,
果陣係任揀

首頁

尾頁

跳至