自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

https://www.instagram.com/p/CR9AgRajzbu/?utm_medium=copy_link

古同TVB 有過節?有冇前文後理?
睇個訪問,覺得佢嬲嬲地咁

男爵府

聲夢果班又唔係佢公司名下,加上佢自己都做緊女團,罷明係競爭對手,唔好評論係好有智慧做法

wcpcelia    發表於 21-8-2 15:27

男爵府

回覆樓主:

就咁睇條片好似有事發生咗咁
但係我覺得個男主持好慘,可能都係照稿問 但係古生嘅態度令到個男主持好尷尬

男爵府

回覆 sadin 的帖子

人地係做緊3同5s嘅活動呀
其實睇埋奧運,真心覺得做記者都需要啲料,用下腦先係

係唔適當嘅時候講啲唔適合嘅野咁好咩

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

尊重返個場合?問其他野好似唔係咁好

男爵府

古仔好嘢

男爵府

成班冇人識嘅走去黐人氣,真係肉酸

webabe    發表於 21-7-31 09:17

男爵府

回覆樓主:

如果淨睇呢條片,我對古天樂跌眼鏡,就咁講「完」冇乜風度。不過唔知之前或之後發生乜事

大宅

回覆樓主:

好冇禮貌wor! 搞咩咁黑面咁講嘢

男爵府

冇頭冇尾好難判斷,不過只睇依句說話就覺得非常冇禮貌

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sadin 發表於 21-7-31 00:18
https://www.instagram.com/p/CR9AgRajzbu/?utm_medium=copy_link

古同TVB 有過節?有冇前文後理?

條問題唔係tvb個主持問架,係佢後面個男仔問的

珍珠宮

coolnestea 發表於 21-7-31 00:45
如果淨睇呢條片,我對古天樂跌眼鏡,就咁講「完」冇乜風度。不過唔知之前或之後發生乜事
...

雖然係佢廿幾年鐵粉,但好失望,點解咁冇品

水晶宮

回覆樓主:

佢自己有娛樂公司唔想幫人宣傳?
其實佢就咁話樂壇多新力軍係好事就唔再補充都ok

珍珠宮

係企嚮後面個男人問,佢吾係tvb既人。古可能覺得場合吾合適,另外佢見佢吾係tvb嘅人而問有關 tvb既節目,擔心有人借把口講野

ChloeBiluku_FB    發表於 21-8-1 17:28

珍珠宮

CC12345678 發表於 21-7-31 00:39
成班冇人識嘅走去黐人氣,真係肉酸

邊個問先, 又唔係佢哋幾個問,畀人擺上枱, 我周街問人識唔識你靚唔靚女, 咁係咪你問題先

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/624502/%E8%81%B2%E5%A4%A2%E5%82%B3%E5%A5%87-14%E6%AD%B2%E9%8D%BE%E6%9F%94%E7%BE%8E%E8%AA%8D%E5%94%94%E5%88%B0%E5%8F%A4%E5%A4%A9%E6%A8%82-%E4%BB%A5%E7%82%BA%E4%BF%82%E5%8A%89%E5%BE%B7%E8%8F%AF

https://std.stheadline.com/realtime/article/1649404/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E6%8B%92%E8%A9%95%E5%90%8C%E5%A0%B4-%E8%81%B2%E5%A4%A2-%E5%AD%B8%E5%93%A1-%E5%8F%A4%E5%A4%A9%E6%A8%82%E5%A4%A7%E8%AE%9A%E6%B8%AF%E9%9A%8A%E6%88%90%E7%B8%BE%E5%96%9C%E5%87%BA%E6%9C%9B%E5%A4%96

水晶宮

loved 發表於 21-7-31 01:05
係企嚮後面個男人問,佢吾係tvb既人。古可能覺得場合吾合適,另外佢見佢吾係tvb嘅人而問有關 tvb既節目,擔 ...

睇左幾次,都諗緊係咪tvb人問,好似唔係佢講野咁

大宅

回覆樓主:

都唔係第一次,古生好似好唔妥Tbb咁,佢係偏Vtv就梗㗎啦,不過可以有品啲,黑唒面(本身都夠黑),拒絕回答都可以有技巧和有善啲

珍珠宮

狐朦 發表於 21-7-31 01:02
雖然係佢廿幾年鐵粉,但好失望,點解咁冇品

都唔駛失望既

有記者已問過一次星夢嘅嘢,古生都俾面有答咗幾句,話有間中睇,唔係成日睇。
隔咗陣又有個走去問星夢,星夢星夢,人地宣傳緊第二個品牌,可能唔想變咗幫tvb宣傳星夢啲人呱⋯

子爵府

uhtcl2006 發表於 21-7-31 01:01
條問題唔係tvb個主持問架,係佢後面個男仔問的

係喎

首頁
12345...7

尾頁

跳至