自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

https://hk.news.yahoo.com/%E8%97 ... B%97-075729969.html

呢D乜野人黎? 警察都向佢作出勸喻, 但都無視第二日又係咁做, 將D狗狗留係車內, 家下咁鬼熱... 做人可以將心比己嗎??? 唔愛就唔好養動物啦!!

大宅

最嬲睇到哩啲新聞 唔鐘意就唔好養!

la_source    發表於 21-8-9 15:10

子爵府

回覆樓主:

自私精,正PK。
阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

珍珠宮

好似係慣犯咁!

wcpcelia    發表於 21-8-10 11:39
C.yan110    發表於 21-8-9 14:35

公爵府

回覆樓主:

點解要咁呢,而家好熱呀,而且唔怕狗狗係車度去廁所嗎?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

再報愛協!!

珍珠宮

回覆樓主:

真係痴筋

子爵府

回覆樓主:

痴根

男爵府

C.yan110 發表於 21-8-9 11:52
https://hk.news.yahoo.com/%E8%97%8D%E7%94%B0%E7%A7%81%E5%AE%B6%E8%BB%8A%E5%85%A7%E7%8D%A8%E7%95%993% ...

珍珠宮

C.yan110 發表於 21-8-9 11:52
https://hk.news.yahoo.com/%E8%97%8D%E7%94%B0%E7%A7%81%E5%AE%B6%E8%BB%8A%E5%85%A7%E7%8D%A8%E7%95%993% ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

冇愛心真係唔好養動物,更加唔好生BB

C.yan110    發表於 21-8-9 15:44

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

好慘啊狗狗

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至