自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨晚6點幾接左個電話,個男人不停重複話個司機譚**叫佢搵我,講左幾次話佢打錯電話,我唔識呢個人,佢仲爆曬粗,我馬上cut佢線。然後佢仲發信息同我講話要日日同我玩,之後個男人就不停用私人號碼打過來,每5分鐘左右一次 。試過叫我c6打返俾佢,但佢打過來嘅電話號碼又話終止服務,呢D係咪詐騙電話?定佢打錯號碼

水晶宮

畀面勳章

係咪點錯相

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

search junk call呢個號碼係送貨司機, 你近排有冇同送貨員交惡?

大宅

tantanmama 發表於 21-8-11 15:02
search junk call呢個號碼係送貨司機, 你近排有冇同送貨員交惡?

絕對無,我連網購都好少。
估計佢搞錯號碼,不停重複同我講個司機 叫佢搵我

公爵府

咁你打去問下個司機發生乜事

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無結怨嘅, 就點錯相, 被人玩!

別墅

回覆樓主:

如果係用android機可以裝個過濾app將私人電話block咗打唔入

大宅

99819925 發表於 21-8-11 15:55
如果係用android機可以裝個過濾app將私人電話block咗打唔入

裝左個小熊來電,block左佢了

首頁

尾頁

跳至