自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

複式洋房

同埋我第二次買見到個bra 有小污點,即場叫佢換,佢有換比我,但佢大聲直呼我全名,好似覺得我好麻煩,我同個fd 同佢講88,佢望都冇望,黑面,冇講88。圖一係之後我有fd 試買bra ,我WhatsApp 佢,話想帶過fd 黎,好有禮貌問佢邊個時間方便,佢已讀不回。我叫個fd WhatsApp 佢,佢就有覆我個fd 。開門做生意,我自問吾係d吾合理既客人,佢既態度,真係怕怕,吾會叫fd 去.
呢d貼錢買難受,希望其他絲打留意下佢既態度問題

子爵府

截圖唔見有發脾氣喎!我見佢都叫你有個無剪牌嘅就拎返去退。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

唔覺發 脾氣

總有離別的時候

侯爵府

人哋內衣都肯退錢
仲咁有禮貌
都仲唱人?
人哋真係買難受就真

複式洋房

Chowying 發表於 21-8-31 19:23
唔覺發 脾氣

佢話我冇耐性著,我覺得佢已經有發我脾氣
因為佢第一次上到去已經知我著緊satami 功能內衣,有哂防跌帶,佢一定知我畢嬲著開功能bra
冇可能冇耐性

男爵府

佢D態度係好差,大大聲評頭品足,吾理人感受,所以我買左一次都冇買了,D bra 同底褲又大又焗

複式洋房

VickiC 發表於 21-8-31 19:27
人哋內衣都肯退錢
仲咁有禮貌
都仲唱人?

吾係退吾退$既問題,我冇話佢吾肯退款,係態度既問題,個客問多小小就話人冇耐性著,我一定吾係冇耐性著
同佢已讀不回覆,係冇禮貌

複式洋房

BRITTANY1 發表於 21-8-31 19:30
佢D態度係好差,大大聲評頭品足,吾理人感受,所以我買左一次都冇買了,D bra 同底褲又大又焗 ...

終於有絲打明白我(emoji),多謝你呀
d人既comment 講到係我問題,而家有絲打都話態度差,真係吾係我一個人咁覺得(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

BRITTANY1 發表於 21-8-31 19:30
佢D態度係好差,大大聲評頭品足,吾理人感受,所以我買左一次都冇買了,D bra 同底褲又大又焗 ...

如果可以,分享下,吾係我一個咁覺得

伯爵府

seleniumcheng 發表於 21-8-31 19:17
同埋我第二次買見到個bra 有小污點,即場叫佢換,佢有換比我,但佢大聲直呼我全名,好似覺得我好麻煩,我同 ...

我覺得舖頭好有禮貌wor。又無惡又俾你退錢退貨。店家已經用盡努力喺舖頭同妳試過晒身你先買。買完你又話唔舒服。已經試過晒嘅嘢都話唔得嘅話,都只有退貨退款可以做。如果唔係,其實你expect人哋答你咩?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

seleniumcheng 發表於 21-8-31 19:28
佢話我冇耐性著,我覺得佢已經有發我脾氣
因為佢第一次上到去已經知我著緊satami 功能內衣,有哂防跌帶, ...

冇去過冇得 評論 ,但睇圖就睇唔出

複式洋房

回覆 mommyli 的帖子

專業既係會建議下次買bra 個框 要大d

伯爵府

seleniumcheng 發表於 21-8-31 19:35
吾係退吾退$既問題,我冇話佢吾肯退款,係態度既問題,個客問多小小就話人冇耐性著,我一定吾係冇耐性著
...

咁當日係你自己確定ok先比錢架嘛。你返到去先話唔得,咁店主應該覺得唯一可以出錯嘅地方就係用家點着。你唔係買普通衣物,唔係唔駛試或求其試就可以嘅嘢。你現場試時你唔出聲有問題?
同埋其實你自己會唔會都係無咩耐性?好多舖頭日日都收幾百個message。有時候選擇性覆d容易答或有逼切性d嘅嚟答,我覺得都可以接受。你可以對店家有負面感受,但係公平d講,你cap嘅圖,真係表達唔到人哋有幾無禮貌或無耐性囉。

伯爵府

seleniumcheng 發表於 21-8-31 19:44
回覆 mommyli 的帖子

專業既係會建議下次買bra 個框 要大d

如果你咁專業可以俾到呢個專業意見,咁妳唔係應該試嘅時候已經知道人哋無你咁"專業" 嗎?如果你已經知道人哋唔專業,咁妳當初又買?

複式洋房

mommyli 發表於 21-8-31 19:51
如果你咁專業可以俾到呢個專業意見,咁妳唔係應該試嘅時候已經知道人哋無你咁"專業" 嗎?如果你已經知道人 ...

我買個時好趕,有時間限制,我只係反映下有壓痕既現象,冇諗到佢會話我冇耐性同拜拜都吾講姐,我畢嬲著開功能內衣,吾會冇耐性

複式洋房

seleniumcheng 發表於 21-8-31 20:00
我買個時好趕,有時間限制,我只係反映下有壓痕既現象,冇諗到佢會話我冇耐性同拜拜都吾講姐,我畢嬲著開 ...

店主有限每個人時間

複式洋房

mommyli 發表於 21-8-31 19:48
咁當日係你自己確定ok先比錢架嘛。你返到去先話唔得,咁店主應該覺得唯一可以出錯嘅地方就係用家點着。你 ...

我吾係冇耐性到要佢秒覆,我好禮貌問佢等左佢兩日,佢覆左新客,都未覆我,所以吾係因為店主吾得間而吾覆。我cap 圖係講店主吾接受批評就話人冇耐性,同已讀不回。
亦都吾係我一個有咁既感受,請看以上Brittany 留言。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

seleniumcheng 發表於 21-8-31 19:14
第一次上到去店主Tracy 已經講其他女仔上去試nude bra, 佢話d人試完吾買喎,原因係d人試完冇model d相托得 ...

你又冇單
人地話冇剪牌都換得
咁你講之前另外一間x太咁好
咁你唔去其他地方買
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

2024年龍年勳章

人夾人,未必是呢間野服務差,只能講佢配合不到你的要求,退左款改買第二間啦

首頁

尾頁

跳至