美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 dairyloo 的帖子

打完第三針,令仔番哂,冇膠面!5太信的话可以pm我,出泥食個下午茶,睇下有冇效果!交流下美容心得!但泥不開食、訓、玩里3方面入手!泥緊月尾再打第4針!

大宅

Sandywailun 發表於 21-9-23 18:10
回覆 dairyloo 的帖子

打完第三針,令仔番哂,冇膠面!5太信的话可以pm我,出泥食個下午茶,睇下有冇效果!交流 ...

你針與針之間隔幾耐打?你五日前才留言打完第二針喎!咁快又打完第三針?

洋房

回覆 Robinrobinrobin 的帖子

因為本身皮膚敏感而去打,原因痕,朋友叫我试下!我本身不是貪令而去打!
講下打完第3針
而+睇落似35歲!因為有女生主動望下我!跑步果陣!本身因為皮膚問題,用药用得好重!最嚴重,比人問過退左休未!大眼袋,深淚痕,黑眼圈!,成塊面笠同窩!
但現在冇左眼袋,冇左淚痕,冇埋黑眼圈!成塊面好似充左气咁!有人問太陽閱位!我只能答,眼眉對下的,全部有改善,但毛孔就只得3%!冇乜效果!
直得留意!
记得打第1針要第3天先好去約人!因為好腫!
第2針,同2小時有小小,同第3針,好似認直睇先有小小腫!

洋房

回覆 baby_CH 的帖子

或者你pm我留電話,約我出泥,然後比D舊相你睇,可以對比番!但可能會嚇親你!因為同年纪可以相差廿年!但我本身不是老化而出現老態!
而是用药用得好重!而出現問題!

洋房

回覆 myboyboyboy 的帖子

5好打額頭,只打5點,E生話冇乜效果,要打就打肉毒,如果周紋!佢答我5通有$不賺咩!不如你一步一步泥!
打左3至4針成個人不同哂!
暫時未見副作用,除左銀包輕左!
打第2次最痛!

伯爵府

2024勳章

myboyboyboy 發表於 21-9-23 18:19
你針與針之間隔幾耐打?你五日前才留言打完第二針喎!咁快又打完第三針?
...

jm一語道破

伯爵府

2024勳章

Sandywailun 發表於 21-9-23 18:29

或者你pm我留電話,約我出泥,然後比D舊相你睇,可以對比番!但可能會嚇親你!因為同年纪 ...

係度send出嚟先有賣點喎

洋房

因為打完頭幾日好好訓,但係大約第7日已經冇咁好訓,所以又再打!對訓覺有D要求!

伯爵府

2024勳章

Sandywailun 發表於 21-9-23 19:33

因為打完頭幾日好好訓,但係大約第7日已經冇咁好訓,所以又再打!對訓覺有D要求!

肯同你打個醫生, 我一定唔會搵佢打

大宅

baby_CH 發表於 21-9-23 20:48
肯同你打個醫生, 我一定唔會搵佢打

Me too

一個月內打三針⋯⋯

禁止訪問

子爵府

babymable 發表於 21-9-24 02:16
邊間美容院試做要4000咁誇張?
診所做都係2XXX乍喎

profhilo wor?
2000我唔敢打

禁止訪問

大宅

babymable 發表於 21-9-24 02:16
邊間美容院試做要4000咁誇張?
診所做都係2XXX乍喎

其他保濕針$2xxx我就見過,profhilo我就真係未見過咁平!太平都要小心d!

禁止訪問

大宅

babymable 發表於 21-9-24 14:48
姑娘現場拆盒比我睇既
反而我啲朋友係其他診所打都係差唔多2-3千
會唔會係美容院一般貴啲?

我仲以為醫生診所會貴啲!
而我們自己就將會去醫美比醫生打!

複式洋房

babymable 發表於 21-9-24 14:48
姑娘現場拆盒比我睇既
反而我啲朋友係其他診所打都係差唔多2-3千
會唔會係美容院一般貴啲?

你覺得手勢好唔好呀?
可唔可以PM我間診所資料,我PM左你

象牙宮

babymable 發表於 21-9-24 13:07
係呀 我記得係2700/支
診所好似安心過美容院喎
隱陣啲 仲唔使比人夾

【9月限定】Profhilo逆時針$2390 - REDEFINE NO.1

新客優惠 1ml $2,390。10分鐘重塑年輕彈性肌膚。全港唯一針劑價錢全公開,絕不硬銷。NO.1口碑。醫生主理。明碼實價。絕不硬銷。服務: 肉毒桿菌素療程, V面透明質酸, Ultra V埋線。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

象牙宮

babymable 發表於 21-9-24 22:10
Profhilo 1支2ml. 得半支應該唔夠打

Nucleofill French Filler
Medium 1 x 1.5ml Promoitalia | Centrale Fillers
The lifting effect after the treatment usually lasts up to 18 months and then the preparation will be naturally absorbed.

Nucleofill is the new line of natural polynucleotide-based bio stimulating gels, with a high viscosity, for protecting and rejuvenating the skin。

Nucleofill 經濟版的 Profhilo

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至