論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下你們的姐姐放假的衣著是怎樣? 會很暴露嗎?如果是, 其他方面仍是正常嗎?
我家姐姐 (29歲), 新嚟時, 都ok, 主動做野. 半年後正常地開始懶了. 但仍可接受.
最麻煩是最近開始放假出去時改穿小背心, 瑜伽褲, 什至bar top, 熱褲...!
好在係屋企都是正常短衫短褲. 但太太很是不滿. 我知不應該管她私人時間衣著.
我只好說係咁了. 星期日出街見到後生小小的菲姐, 好多都係咁著!
其實我都有的擔心, 怕她係出面唔知搞咩野?
定係只是我地太OUT太古板, 想多左了!

男爵府

kpc2015 發表於 21-9-27 14:11
想問下你們的姐姐放假的衣著是怎樣? 會很暴露嗎?如果是, 其他方面仍是正常嗎?
我家姐姐 (29歲), 新嚟時, 都 ...

佢係你家外傭姐姐,不是奴隸亦不是女兒。放假時做乜著乜唔應該係你地既管轄/ 考慮範圍,until proven guilty she's innocent。如果連放假既道德標準你都要set 到咁高,應該請唔到人。

大宅

同意. 所以我不敢亦叫太太不要話她. 怕她不高興唔做就死了. 只是都想問下其他人的姐姐是否都係咁? 有家人的姐姐可能年齡比較大, 衣著普通保守. 亦有朋友姐姐,衣著似我家姐姐, 但態度做野都差, 已抄. 唯有聽其自然

子爵府

我地屋企菲傭姐姐係正常衣著,三十出頭,無見佢著得好性感過,亦無見佢化濃妝過,不過有噴香水

大宅

kpc2015 發表於 21-9-27 14:11
我家姐姐 (29歲), 新嚟時, 都 ...

係咪放假去行山或郊外?我工人平時都係t shirt四腳骨褲或長褲,不過有見過佢fb著背心影相,天氣太熱我唔介意佢地著心,或者你太太可以叫佢出門或回家前換返正常衫

大宅

天氣真係熱. 佢地或者都係坐室外,公園等. 行街見佢地著得少都可以理解 後生又貪靚做得唔錯就睇開D啦

水晶宮

我姐姐都係,屋k 同我地出街, 一律t +牛仔褲, or leggings,

但星期日化妝, off shoulder, 短裙, 佢地中意露胸, 大露背.

我ok 架,我姐姐得24,5歲, 唔扮幾時扮?( 我姐姐幾靚女)

佢地都係星期日先有得dress up,自己都年輕過,

不過我姐姐, 做得幾好, 好錫我仔女

佢初頭驚我唔中意, 用件tee cover 係off shoulder 上面,

我話你唔洗咁啦,我知你星期日想著得靚d, 你照著啦, 加件tee出到去就除,何必呢。

我姐姐圈子都係d 女性朋友 同埋親戚( 好多已黎hk做野)

唔會去酒吧同 識d 巴藉, 佢純粹著靚d 影相.

大宅

幾好喎. 知道姐姐圈子. 我姐姐嚟左半年, 不太清楚她的事. 她又冇化行妝! 希望她只是貪靚, 涼快, 沒其他啦.

首頁

尾頁

跳至