自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

shan1016hk 發表於 21-10-10 10:14
請問$699是否可以星期六日都去到?

可以呀
$699嘅限制,應該只有呢個,一定要有hkid

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

tongminnie 發表於 21-10-10 08:39
回覆 kmbb519 的帖子

請問2次可以不同人去嗎?登記時有冇落名?
我未去呀, 下星期 不過我睇過網站 d 條款, 佢話第一次入園時會要求你係門口影相, 第二次入園會對返張相喎, 唔知係咪真係咁呢.....
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

goo_littlebb 發表於 21-10-10 09:04
想問KLOOK $570玩完之後,可唔可以加錢做年票?

我唔知呀, 我經 DISNEY 官網訂 $699 兩次果個.... 三百幾蚊一次好抵
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

年票,預一年內狂玩回本,而且會員有特別節目,優先玩及預約入場,買、食、玩,酒店有折扣。
之前我就咁玩,玩到盡,玩到厭,所有食肆、遊樂設施、helloween⋯⋯幾年無再去。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

kmbb519 發表於 21-10-11 15:33
我唔知呀, 我經 DISNEY 官網訂 $699 兩次果個.... 三百幾蚊一次好抵

假日都可以用? 係咪再要上網預約入園日期? 有冇買埋套餐食?

複式洋房

kmbb519 發表於 21-10-11 15:31
我未去呀, 下星期 不過我睇過網站 d 條款, 佢話第一次入園時會要求你係門口影相, 第二次入園會對 ...

我上次用699飛去玩冇影相喎,連名都冇對,scan完qr code就入得

伯爵府

sasa0208 發表於 21-10-10 12:19
可以呀
$699嘅限制,應該只有呢個,一定要有hkid

咁 $699 揀聖誕節或新年或星期六日,之後再 upgrade 年票,咁就賺咗兩個假日,咁就抵晒!

公爵府

好媽媽勳章

回覆 behappy1114 的帖子

scan QRcode時已經影咗。事關我老公習慣戴帽,職員叫除帽,表示影緊相。

侯爵府

回覆樓主:

已經好抵了

侯爵府

cakeiii2000 發表於 21-10-6 11:37
如題!
想同屋企人去玩下,呢個係咪最平優惠?
有冇其他再平D?

請問是否係官網買?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

kyk 發表於 21-10-12 03:54
咁 $699 揀聖誕節或新年或星期六日,之後再 upgrade 年票,咁就賺咗兩個假日,咁就抵晒!
...

可以$699去完2次再upgrade年票? 咁就真係好抵啊!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

bero 發表於 21-10-12 09:25
請問是否係官網買?

係呀

象牙宮

goo_littlebb 發表於 21-10-12 09:29
可以$699去完2次再upgrade年票? 咁就真係好抵啊!!

其實無講得唔得
不過以迪士尼做法,有機會用$699補差價

侯爵府

sasa0208 發表於 21-10-12 10:14
係呀

謝謝

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

但如果2日票upgrade做年票,係會用第一次入園果日開始計1年架!

複式洋房

jannlly 發表於 21-10-12 07:43
回覆 behappy1114 的帖子

scan QRcode時已經影咗。事關我老公習慣戴帽,職員叫除帽,表示影緊相。

我都有戴帽喎,職員冇叫我除,都冇話過影相,真係scan完就入得

男爵府

木土土 發表於 21-10-10 10:24
而家Asia miles promotion 用12K 里換到一張票。如果有里數,反正有排都換唔到機票,我覺得幾抵換。
我自己 ...

里數換迪士尼酒店staycation ,包住、早餐同兩張票 -》請問要幾多里?

琥珀宮

careydavid 發表於 21-10-19 18:46
里數換迪士尼酒店staycation ,包住、早餐同兩張票 -》請問要幾多里?

迪士尼網站有資料

大宅

甘係味可以第二次唔同人去都得?

首頁

尾頁

跳至