懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好,我第1次懷孕,8W5D 胎兒冇左心跳。上星期4(11W幾) 係公立醫院做左藥流。 因為黎緊再ivf植入,好擔心,想聽聽大家有冇差唔多經驗/分享。謝謝大家!
當日有粉粉白白既野流出
第2朝拎左去醫院接收果個姑娘都話應該係胎組織黎
星期六有dd血但冇不適
星期日晚開始痾尿刺痛,血量差唔多
星期一睇醫生話應該尿道炎,
星期二尿道炎都未好番晒又到下腹痛,痛到要彎腰行
痛到星期三朝早忽然流左塊好似m血塊咁既野,大過5蚊銀少少,之後就開始冇咁痛(至少唔洗彎腰行) 同血量少左好多,pad 都冇乜血,係紙巾上有多d
但下腹近左面同一個位keep住刺痛。。

複式洋房

2年前藥流,流血差不多2星期,keep住痛左1星期到,要食止痛藥
公立醫院應該會俾個期你之後去檢查? check下係咪排晒d組織

大宅

回覆 hsif 的帖子

謝謝你,琴晚去左私家照胎囊係冇左,
但醫生話子宮仲有liquid (應該係血) 同好似有個白色既野但哩個stage 唔肯定係咪胎組織黎

俾左藥我食再藥流多次
今晚食完訓教
今朝係pad 面見倒粒(蟻咁大) 野唔係好似m血
但so far 依家仲係針吉咁痛
但冇琴日咁多次數。。。
希望排清啦。。。。。。

複式洋房

回覆 tammmmyy 的帖子

最緊要排清,養好身體,再努力~bb好快會再黎

大宅

回覆 hsif 的帖子

希望。。。。 明明Weekend停左出血
今日3pm 開始有血絲,之後分泌愈來愈多,接觸底底位有d 痛,9pm去廁所紙巾上有大片jo紅色分泌。。。
唔知係咪因為今日係藥流後第1日resume work 有工作壓力影響。。。。。。。。 唉。。。。。

別墅

tammmmyy 發表於 21-10-7 08:43
大家好,我第1次懷孕,8W5D 胎兒冇左心跳。上星期4(11W幾) 係公立醫院做左藥流。 因為黎緊再ivf植入,好擔 ...

我想問下係咪通常排左組織就唔會痛?我冇留意有冇組織排出 只係食第二次藥已經唔會點痛

大宅

唔肯定, 但組織都好易睇得出

首頁

尾頁

跳至