潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔知算唔算天使,但我覺得是我的天使,過程是我一開始行了個圈咩都無,SA突然問說有沒有興趣看包包,聽見包字,心想難道被我遇上天使SA 但我想保持鎮定就話,har 但係你地d袋都買不到ga wor,SA說也看款式啦,就介紹我Bias cabas,
但無feel,然後,唸住買支唇膏就走,然後見旁邊絲巾櫃絲巾幾靚,SA超有耐性同我介紹設計靈感,幫我搵好睇的款式,幫我襯,最後買了條90x90絲巾,因為實在很喜歡這SA,我就話我想再同佢買d 野

然後,佢竟然話今天有返一個黑金Herbag要唔要試下? 雖然我無興趣 ,但令我很深刻也覺得 係佢啦~
後來還買了一條 Happy的手帶就開心的離開了。真的是非常開心的一次體驗

wcpcelia    發表於 21-10-25 13:28
ada0707    發表於 21-10-8 10:01

男爵府

HolieMolie 發表於 21-10-7 23:34
唔知算唔算天使,但我覺得是我的天使,過程是我一開始行了個圈咩都無,SA突然問說有沒有興趣看包包,聽見包 ...

我早兩日都買咗條hapi double tour,雙面戴好抵玩,恭喜你遇到好sa

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-7 23:34
唔知算唔算天使,但我覺得是我的天使,過程是我一開始行了個圈咩都無,SA突然問說有沒有興趣看包包,聽見包 ...

呢個SA好有心呀 可以keep住

複式洋房

sll1234 發表於 21-10-7 23:38
我早兩日都買咗條hapi double tour,雙面戴好抵玩,恭喜你遇到好sa
...

係啊,我都係SA介紹先知原來係雙面,絲巾都係介紹先知原來有唔同,今次係第一次入坑,我深深感受到各位jm話入了就返唔到轉頭haha 真係完全返唔到轉頭 連個包裝盒都有d 皮紋,絲帶上的字是立體的,其他牌子完全無得來
超級開心,好想再去啊啊啊 但係要冷靜下先haha

宜家想買lee 條,可惜SA話已經可能唔返

複式洋房

紫琉璃 發表於 21-10-7 23:40
呢個SA好有心呀 可以keep住

係啊 我都覺得好幸運 已經俾咗佢ge schedule我,宜家 plan緊幾時去搵佢,我的hapi手帶同絲巾都係佢推介,真係好中意好中意 好期待佢又會有甚麼好介紹

伯爵府

HolieMolie 發表於 21-10-7 23:45
係啊 我都覺得好幸運 已經俾咗佢ge schedule我,宜家 plan緊幾時去搵佢,我 ...

好羨慕,請問邊間shop?

複式洋房

奇奇媽媽 發表於 21-10-7 23:53
好羨慕,請問邊間shop?

海港城啊 jm 都可以ga 記得行多幾間先開始買

wcpcelia    發表於 21-10-25 13:29

大宅

咁好既,herbag 我岩

複式洋房

kennis0819 發表於 21-10-8 00:30
咁好既,herbag 我岩

我估其實herbag係5難ge 應該買幾千文就會有,佢offer的時候我已經買一條絲巾 但我都覺得難得因為佢其他都真係好用心 哩個可與不可求

伯爵府

回覆樓主:

當然係天使啦,早幾日去HC,見到好多貨,但全部要訂,佢有叫我訂,但要等2至6個月,我真係唔想等咁耐,手鈪又無,我又睇衫,想搵個件無,boots 又無,佢就送我出門
所以你個個真係

複式洋房

奇奇媽媽 發表於 21-10-8 08:16
當然係天使啦,早幾日去HC,見到好多貨,但全部要訂,佢有叫我訂,但要等2至6個月,我真係唔想等咁耐,手鈪 ...

我都覺得佢係天使 ,真係好lucky 2 至6個月其實應該就係2個月就會有,我有Friend 等豬鼻戒指,訂的時候話要10至12個月 仲誇張

男爵府

HolieMolie 發表於 21-10-8 08:20
我都覺得佢係天使 ,真係好lucky 2 至6個月其實應該就係2個月就會有,我有Frien ...

咁你朋友最後幾耐收到貨?

複式洋房

sll1234 發表於 21-10-8 10:44
咁你朋友最後幾耐收到貨?

仲等緊 好似已經兩個月

伯爵府

HolieMolie 發表於 21-10-8 08:20
我都覺得佢係天使 ,真係好lucky 2 至6個月其實應該就係2個月就會有,我有Frien ...

我就係想訂豬鼻系列

複式洋房

奇奇媽媽 發表於 21-10-8 11:18
我就係想訂豬鼻系列

訂啦,等得來可能都已經到了haha 如果想橫店都想係香港出,咁就訂啦 haha

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

奇奇媽媽 發表於 21-10-8 11:18
我就係想訂豬鼻系列

我隻豬鼻銀介子等左9個月

複式洋房

dusit 發表於 21-10-8 12:34
我隻豬鼻銀介子等左9個月

OMG jm是幾時買已經收到對嗎?

男爵府

HolieMolie 發表於 21-10-8 10:52
仲等緊 好似已經兩個月

我之前訂豬鼻銀耳環就2個月收到,最近有朋友訂戒指

大宅

HolieMolie 發表於 21-10-7 23:45
係啊 我都覺得好幸運 已經俾咗佢ge schedule我,宜家 plan緊幾時去搵佢,我 ...

仲要咁快俾埋schedule 你
好正 同埋佢都好真心介紹俾你,好有誠意

首頁

尾頁

跳至