夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

最近發現了另一半係過去一年多次隱暪跟另一方發生關係,對方堅持否認,可以點好(emoji)

已有實在的開房訂單,但是我還未有告訴他我已有證據在手,希望有所保留,留待必要時才出示

子爵府

所以應先不動聲色,有證據確定自己冇誤會!現在對方得悉你已知,自會更小心!

洋房

wingyaumama 發表於 21-12-21 09:50
所以應先不動聲色,有證據確定自己冇誤會!現在對方得悉你已知,自會更小心! ...

已有實在的開房訂單,但是我還未有告訴他我已有證據在手

珍珠宮

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-21 09:35
最近發現了另一半係過去一年多次隱暪跟另一方發生關係,對方堅持否認,可以點好(emoji)
...
講真,比你揾到証明,你會點做?你要想想,考慮下,日後的事情.

我的前夫,當時也可認的,回知過了多次CHUR佢,佢先承認...之後同我父母傾好了,我堅決離婚...因為佢回頭,永遠有條刺,唔會好的...如無小朋友就算啦..識過另一個啦..

洋房

Macusmama 發表於 21-12-21 10:10
講真,比你揾到証明,你會點做?你要想想,考慮下,日後的事情.

我的前夫,當時也可認的,回知過了多次CHUR佢,佢 ...

未傾前諗住先分開一下,到傾完後,佢一直否認,因為有小朋友,我就突然冇左離開嘅勇氣。。

大宅

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-21 10:26
未傾前諗住先分開一下,到傾完後,佢一直否認,因為有小朋友,我就突然冇左離開嘅勇氣。。
...

既然無勇氣離開,無論有證據定無,佢承認定否認,你其實都無打算行離婚呢步。
唯有再默默留意下,睇下佢而家已經知你發現後,會唔會自己主動同外面個女人斷

la_source    發表於 21-12-22 11:52

子爵府

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-21 10:26
...

咁講就算佢認,你都唔會離開喇!

我係踢爆咗,以後佢還佢,同住但錢就要佢比多D,起碼為細路儲錢!同時亦返出黎工作搵錢,唔再做 ftm!

洋房

buibui1123 發表於 21-12-21 11:30
既然無勇氣離開,無論有證據定無,佢承認定否認,你其實都無打算行離婚呢步。
唯有再默默留意下,睇下佢而 ...

都係,不過依家佢知道我已經知道佢地嘅關係,未來只會越小心,難以發現佢地嘅蛛絲馬跡

洋房

wingyaumama 發表於 21-12-21 11:34
咁講就算佢認,你都唔會離開喇!

我係踢爆咗,以後佢還佢,同住但錢就要佢比多D,起碼為細路儲錢!同時亦 ...

想知道點樣可以做到,同一間屋,點都會見到,係屋企你地還會一齊食飯同講嘢嗎?我本身都係FTM,我都諗住之後都要重返職場,冇諗過自己會有今日(emoji)

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

當同屋住。職場5妥同事都對足8小時, 頂硬上!
尤其你冇打算/冇條件走, 要吞聲忍氣。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-21 17:46
想知道點樣可以做到,同一間屋,點都會見到,係屋企你地還會一齊食飯同講嘢嗎?我本身都係FTM,我都諗住之 ...

當見佢唔到
佢返工我未醒
佢瞓時我放工
我早過佢或遲過佢食飯
佢放假我返工
佢返工我放假

子爵府

既然發現有證據我會打鐵襯熱篤爆佢!你想佢哋到了情比金堅分唔開嘅時候先至攞出嚟?到時你想挽救婚姻就太遅!

洋房

alicewong18 發表於 21-12-21 18:52
既然發現有證據我會打鐵襯熱篤爆佢!你想佢哋到了情比金堅分唔開嘅時候先至攞出嚟?到時你想挽救婚姻就太遅 ...

我係到諗,如果篤爆傳,佢一定會發爛,到時就一定會冇灣轉,但現在,起碼俾佢知道我已經知。
不過,尋日我自己都岀左去呀妹到訓,諗住大家冷靜下,都未知下一步點行落去,始終有2個小朋友,平時佢地所有都係我處理,個c6唔會理,依家出咗去擔心都係兩個小朋友(emoji)

洋房

wingyaumama 發表於 21-12-21 18:07
當見佢唔到
佢返工我未醒
佢瞓時我放工

其實我都唔介意做同屋主,
最慘就係我冇返工,
應該好多機會會見到,
我情願佢出去

子爵府

回覆 sadbuttrue@@ 的帖子

你小朋友幾大?

洋房

Money媽 發表於 21-12-22 10:13
回覆 sadbuttrue@@ 的帖子

你小朋友幾大?

小三,同小二

子爵府

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-22 10:43
小三,同小二

太細! 我唔建議你返全職,返半日工就可以!

子爵府

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-22 10:02
我係到諗,如果篤爆傳,佢一定會發爛,到時就一定會冇灣轉,但現在,起碼俾佢知道我已經知。
不過,尋日我 ...

發咩爛?錯在佢先喎!篤爆佢都預左博一鋪佢會唔會回頭!因為你都唔想離婚!唔通你接受佢出面有女人嘅事實!有啲男人會自欺欺人,佢覺得原來你唔介意有女人都冇事,會繼續同小三一齊!只不過玩得更小心!

洋房

alicewong18 發表於 21-12-22 17:25
發咩爛?錯在佢先喎!篤爆佢都預左博一鋪佢會唔會回頭!因為你都唔想離婚!唔通你接受佢出面有女人嘅事實 ...

我接受唔到佢一直都唔承認,就連一句道歉都沒有,所以,前幾日我已經留咗幾件衫去我妹度住,呢段期間佢都冇再搵我了,反而見唔到佢我個心情比之前更好,希望可以堅持落去(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sadbuttrue@@ 發表於 21-12-24 11:13
我接受唔到佢一直都唔承認,就連一句道歉都沒有,所以,前幾日我已經留咗幾件衫去我妹度住,呢段期間佢都 ...

好多人以為冇證據就死口唔認
要比人真係真正捉到正先應
但係你冇走嘅能力,而家搬左去細妹到處咁打算係點
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至