自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

redhot 發表於 22-1-7 15:44
都唔知點反?上面新聞話有一個喺往法院途中被燒死!以前見過報導有女受害者去報警,結果喺警局又被強姦多 ...

唔知點判呢啲強姦犯㗎呢

瑪瑙宮

我諗被姦/姦殺的多數係賤民/低種性人, 邊會有人理佢地.

子爵府

人權喎, 嗰D只識干涉別國內政的五屎眼同所謂的人權組織又死哂去邊呀?

珍珠宮

Nancy20090615 發表於 22-1-7 15:48
我諗被姦/姦殺的多數係賤民/低種性人, 邊會有人理佢地.

可能係,真係可憐!

公爵府

一個經濟同文化都未有基楚既國家太早有自由民主就會係咁,比較難管治,而且印度女性地位好低,之前搭飛機在機上睇了兩套印度戲,一套講個老公為老婆在家中起一個廁所,因為印度女性會約埋一齊出去田野間大小便,會拎一個銀色既圓形器皿,戲入面女主角話在田間方便時,不時有車經過車上既人會用電筒照佢地私處,仲有人因為咁樣而比人強姦,另一套係老公為左老婆發明m巾,雖然係戲,但都睇到當地文化真係好落後,做女性真的不要生在印度
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

別墅

回覆 shop_baby 的帖子

但係點解香港嗰啲南亞朋友問唓佢呢啲,大多數都話冇問題,話南亞只有少數係咁....?佢哋認為正常,定係我哋大驚小怪,定係佢哋上左岸要面子,所以唔想講太多!?

珍珠宮

2023年兔年勳章

Nancy20090615 發表於 22-1-7 14:21
女人生在印度慘過地底泥

X2

珍珠宮

2024年龍年勳章

新加坡夠多印度人,又唔見佢哋亂嚟。

咖喱有三種,這種可壯陽,印度男人不安分全因常喫它

科學家研究發現,在大多數咖喱中都含有10種對健康非常有益的成分,如薑黃、肉桂、香菜、茴香、肉蓯蓉等。而被稱之爲“沙漠人蔘”的肉蓯蓉,是歷代補腎壯腎藥物中使用頻率較高的中藥材之一,中國藥典記載有益精血、補腎壯腎、潤腸通便之功效,常用於腰膝痠軟、不堅挺不持久、宮寒不孕、腸燥、血枯、便祕等症。

因製作材料的不同,咖喱一般分爲黑、紅、黃、綠、白五種顏色。印度Aligarh大學的研究結果則表明,黃色咖喱對喚起和增強男性慾望最有幫助,主要原因就是黃色咖喱裏面普遍含有肉蓯蓉。

別墅

回覆 panda361 的帖子

所以姦殺之源頭就係咖哩!?

珍珠宮

2024年龍年勳章

detail 發表於 22-1-7 16:25
回覆 panda361 的帖子

所以姦殺之源頭就係咖哩!?

是沒有法治,新加坡印度人沒人敢犯。

寶石宮

回覆樓主:

人渣

大宅

goodsnooky 發表於 22-1-7 12:38
你從哪裡看到印度社會男人有組織地去強姦女人,組織有幾大,背景係乜?
講真假設十三億人口有十三萬強姦案 ...

服咗你!

侯爵府

好媽媽勳章

bestgood 發表於 22-1-7 12:49
普通強姦就話姐,家下大部份都係姦殺喎,甘你都覺得ok?

強姦都有分普唔普通?姦殺係謀殺案,強姦都已經係嚴重罪行啦
開心每一天

公爵府

detail 發表於 22-1-7 16:12
回覆 shop_baby 的帖子

但係點解香港嗰啲南亞朋友問唓佢呢啲,大多數都話冇問題,話南亞只有少數係咁.... ...

其實好多國家既人都好愛國,係香港果班反中人士器認自己中國人先咁奇怪

出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

detail 發表於 22-1-7 12:08
國際
即使印度女性上街抗議爭取權益,印度性侵案仍不斷發生。(路透)即使政府和人權組織致力為印度女性爭 ...

其實太多人、法治精神低下、人民質素低下加上收入又低,呢啲已經成為印度人的日常

當每日有20個女人被強姦甚至姦殺
全年都只有7000幾人

佔15億人口既0.00048%

咁既比例,隨時少過一出世就被父母浸死既女嬰

女人在印度、尤其低種姓家庭,在社會上完全沒有地位。呢個係成個國家既悲哀。希望呢個國家響咁扭曲既文化下早日滅亡,自食惡果

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

正pk

男爵府

detail 發表於 22-1-7 12:08
國際
即使印度女性上街抗議爭取權益,印度性侵案仍不斷發生。(路透)即使政府和人權組織致力為印度女性爭 ...

印度唔立法 (即係等於鼓勵) ,冇辦法,只可惜生在印度的女性

複式洋房

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至