自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問知唔知而家老人家係咪仲可以walk in打針? 會唔會full booking 唔俾walk in 打針架?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Walk-in 要攞即日籌!電視新聞講好快派完!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lovebaby2013 發表於 22-1-8 14:08
請問知唔知而家老人家係咪仲可以walk in打針? 會唔會full booking 唔俾walk in 打針架?
...

要鬥早
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最好後生一早代拎,然後慢慢帶佢黎!

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

琴日朋友晚上7點walk in都即刻打到科興,可能復先難walk in

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

...

可以Walk in
當日限額無曬就冇份

如打科興可以去西醫診所
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

香港預約接種疫苗網站

https://www.covidvaccine.gov.hk/zh-HK/

大宅

...

今朝聽新聞話官涌體育館有即日籌,每日2OO個位,排頭位市民六點幾已經排,七點幾職員就截龍,要walk in真係要晨早去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

happy55 發表於 22-1-8 14:56
今朝聽新聞話官涌體育館有即日籌,每日2OO個位,排頭位市民六點幾已經排,七點幾職員就截龍,要walk in真 ...

昨日黃大仙10點打針
d人幾個鐘頭前就去排隊

琥珀宮

今日新聞話加開2、3 間中心俾老人家打針,但冇講地點會係邊!

男爵府

虎到金來勳章

...

剛打完第三針復必泰休息中,聽到啲人員話每朝7:45派筹300個

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

私家診所 免費打科興疫苗, 不用排長龍
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23538471

寶石宮

cy101 發表於 22-1-8 15:05
今日新聞話加開2、3 間中心俾老人家打針,但冇講地點會係邊!

九龍塘
另外唔記得左

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 22-1-8 15:13
九龍塘
另外唔記得左

係,只係講咗九龍塘!

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 22-1-8 15:04
昨日黃大仙10點打針
d人幾個鐘頭前就去排隊

請問黃大仙係唔係打科興?

子爵府

cy101 發表於 22-1-8 15:17
係,只係講咗九龍塘!

應該係呢兩間

大宅

karshing 發表於 22-1-8 15:21

寺廟門口?打復必泰

琥珀宮

whitebunny 發表於 22-1-8 15:23
應該係呢兩間

寶石宮

karshing 發表於 22-1-8 15:21

唔係
係打復必泰,開多左1日(係7號至10號),時間長左係9點至7點
超多人去

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 22-1-8 15:25
唔係
係打復必泰,開多左1日(係7號至10號),時間長左係9點至7點
超多人去

唔該,以為係科興。

首頁

尾頁

跳至