自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

littlesister 發表於 22-3-13 16:28
吓 佢係咪有病呀?歐美都唔承認高端喎,留番俾佢打啦,呢條友原來咁黃咁無腦
...

馬仲儀說:市面上再多兩款不是mRNA疫苗,是生物製劑蛋白疫苗,有些市民很擔心接種mRNA,會影響基因,這個生物製劑蛋白應該可以釋除一部分人的疑慮,包括Novavax及台灣的高端,這些都是6至8度的環境可以保存的疫苗,它(港府)又不入,其實中間有那麼多時間,它也不做,只是保持那兩款疫苗,它應該再入第二款市民認受性很高(的疫苗),令人有懷疑,是否不入另一款疫苗,可能衝破市民的一些障礙?是否怕入了另一款疫苗,科興沒有人打呢

佢都忘記咗自己當初話冇一個疫苗百份百叫啲人唔好亂咁打 佢又唔想sell 科興所以唯有亂咁嚟
總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

littlesister 發表於 22-3-13 16:28
吓 佢係咪有病呀?歐美都唔承認高端喎,留番俾佢打啦,呢條友原來咁黃咁無腦
...

少少嘢就超字數

https://www.google.com/amp/s/www.rfa.org/cantonese/news/htm/hk-deathrate-03082022094822.html/ampRFA
總有離別的時候

男爵府

香港一半價錢可以係泰國住靚酒店,再返香港隔離14日好過全程21日係香港住隔離酒店啦,比我都會咁做!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

nisha 發表於 22-3-13 00:13
https://m.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20220312/1647069466340/毛舜筠自爆一度被拒上機回港-斥香港檢 ...

唔知毛舜筠住邊間,我自己隔離,政府有説明第幾日檢測,基本上自己應該準備,冇理由工作人員上門才走去換衫。咁我嗰間酒店好好,每次檢測早上會打電話上來提醒,檢測人員來到會按鐘加拍門兩下,絕對冇不斷拍門,要明白人地做到冇停手,仲要等,人地更加煩燥啦

子爵府

swanmonki 發表於 22-3-13 15:33
風向轉左啦小粉红又宣揚和平

係你地班黃人,中意黑暴啫,番x登喇

子爵府

其實現在香港爆成咁,係咪驗左無事就唔駛再隔離十四日呢?現在周街都是中招者

男爵府

回覆 littlesister 的帖子

以前幾鐘意佢,而家發現佢係一個普通婦孺,有D似維園阿伯。

首頁

尾頁

跳至