自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

牛年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

我地去疫苗接種中心打,好好服務好似上賓咁,好過去診所比d姑娘喝黎喝去。

禁止訪問

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

我地學校有呀,不過都係唔多學生返去打,其他嘅上堂,要打嘅返學打。
可能屯門市都多診所有得打,唔算難。

大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

男爵府

回覆 happylife28 的帖子

幼稚園有問過外展,但係學校太細唔夠150人冇得做....

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mcs74 發表於 22-3-12 22:12
我地去疫苗接種中心打,好貴好服務好似上賓咁,好過去診所比d姑娘喝黎喝去。
...

幾多錢?

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

lancearius 發表於 22-3-12 20:18
多謝大家意見,小朋友在屯門,好遠。
健康院唔肯定有冇得打,我哋嗰區區議員一早辭咗職.....:sweati ...

田北辰有呀,新都都有2間診所有呀,仲有屯門學童保健中心都有呀
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

珍珠宮

pomanlife 發表於 22-3-12 22:29
幾多錢?

打多左隻字,免費呀

水晶宮

mcs74 發表於 22-3-12 22:12
我地去疫苗接種中心打,好好服務好似上賓咁,好過去診所比d姑娘喝黎喝去。

...

我都覺得疫苗中心服務好好

伯爵府

BK Milk勳章

我仔學校今個月會開放校舍俾公眾入去打針呀,但幾個小時,時間唔長,我欣賞佢哋肯用自己資源去幫助社區

首頁

尾頁

跳至