自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近facebook成日見到樂升高廣告,我大女10歲就來11歲,已經開始有m到,見到網上話m到之後長高空間有限,想她再追追高,因為疫情基本都在家,運動量也唔夠,請問有無家長買過樂升高?食左效果如何?

大宅

momochowhk 發表於 22-3-20 19:36
最近facebook成日見到樂升高廣告,我大女10歲就來11歲,已經開始有m到,見到網上話m到之後長高空間有限,想 ...

食維他命D, 日日出去曬太陽郁下,屋企買部switch ringfit做運動,我女仲有長下高,政府醫院預測佢好矮下,但我地正常高度,而家用呢d方法好似對佢長高有d用。一般m來長高慢咗,2年後停埋。你地爭取時間啦。

大宅

casschoi 發表於 22-3-21 11:32
食維他命D, 日日出去曬太陽郁下,屋企買部switch ringfit做運動,我女仲有長下高,政府醫院預測佢好矮下, ...

阿女宜家146cm左右,希望可以長到155cm以上就滿意,畢竟我和爸爸都唔高。我都想帶阿女去照骨齡,不想估估下,然後保證營養和睡眠,以及做運動,雖然疫情期間好難,多謝妳的建議!

大宅

momochowhk 發表於 22-3-22 23:58
阿女宜家146cm左右,希望可以長到155cm以上就滿意,畢竟我和爸爸都唔高。我都想帶阿女去照骨齡,不想估估下 ...

vit D IU500同omega 3, 私家醫生建議,你可以參考,我係iherb訂兒童版supplements

大宅

casschoi 發表於 22-3-23 09:54
vit D IU500同omega 3, 私家醫生建議,你可以參考,我係iherb訂兒童版supplements

好的,謝謝!(emoji)

伯爵府

呢個樂升高好明顯係睇咗你同我search 過乜,所以針對性地賣廣告。有一期我facebook 一日彈5-10次呢啲增高廣告。我已block 哂。

大宅

yiqiyihui 發表於 22-3-23 12:20
呢個樂升高好明顯係睇咗你同我search 過乜,所以針對性地賣廣告。有一期我facebook 一日彈5-10次呢啲增高廣 ...

我都覺得係,大數據時代

首頁

尾頁

跳至