潮流時尚

跳至

首頁
12345...17

尾頁

男爵府

ChristyHayden 發表於 22-3-29 09:49

Good idea喎

越自卑嘅人就越自大嘛
熱烈期待奶奶系列
話樹話,佢成日開口埋口話奶奶幫襯開嘅「送車代購」,會唔會係………..

別墅

條片嘅 comment function 都off埋
想睇下留言都唔得lu

伯爵府

生命麵包 發表於 22-3-29 02:53
咩叫好後生好識享受 咒人冇福氣心地都好差
唔想人地講佢年紀就唔好係公開平台話比人知唔好拍youtub ...

一句「好識享受」+咒人無福氣—> —> —>似乎已揭自己底牌及展示個人內心的眼界,明顯未知外面世界之大~
有時望住個真海景無乜特別感覺,反而招呼親人/朋友到屋企先係覺得最開心;有時望住堆Hermes都無乜興奮感覺,反而望住對仔女及家人朋友開心健康平安就最滿足。我諗,有問題嗰個係我至真

男爵府

Kaikaif 發表於 22-3-29 10:09
條片嘅 comment function 都off埋
想睇下留言都唔得lu

咁係間接承認左嗎

wcpcelia    發表於 22-4-6 09:38

伯爵府

ChristyHayden 發表於 22-3-29 10:13
一句「好識享受」+咒人無福氣—> —> —>似乎已揭自己底牌及展示個人內心的眼界,明顯未知外面世界之大~
...

係啦,我覺得有屋企人陪伴,有朋友,得閒出去食下飯,有閒錢買下野就開心,唔係擁有名牌就係全部就等如好識享受

大宅

ChristyHayden 發表於 22-3-29 10:13
...

不能同意更多

男爵府

...

唔明點解有正正常常嘅utuber唔做,係要走「偽。阿太」路線
好似Hxyman 、 Suexx呢類utuber咪幾好囉,佢哋嘅片睇得人好舒服

大宅

回覆樓主:

其實呢啲真係得啖笑睇佢嘅談吐就已經覺得好低俗,以為自己表現到好有錢其實個單位睇落好細一啲都唔似豪宅,我租畀人最平嗰個單位都靚過佢個好多,可能佢自我感覺良好但係好多人眼中其實係一個笑話。

禁止訪問

大宅

bluepand 發表於 22-3-29 10:44
其實呢啲真係得啖笑睇佢嘅談吐就已經覺得好低俗,以為自己表現到好有錢其實個單位睇落好細一啲都唔似豪宅, ...

間工人房細到真係只能夠瞓喺張床度轉身,連窗門都冇,工人姐姐都咁滿足,咁之前住嗰間房一定仲細

大宅

marronc 發表於 22-3-29 10:34
唔明點解有正正常常嘅utuber唔做,係要走「偽。阿太」路線
好似Hxyman 、 Suexx呢類utuber咪幾好 ...

Suexx 間屋整得幾靚,之前睇佢訪問睇過,完全係另一個level

子爵府

Hyssss 發表於 22-3-29 07:48
其實如果佢用租盤角度去介紹新屋可能仲吸引。二萬頭千呎豪宅我比條片老公 ...

我想知邊樹咁平
可以share 嗎

大宅

greenttt 發表於 22-3-28 23:29
有人睇過同一個租盤驚比人發現就吾好拍出尼拉 又要威又要驚比人知
...

其實租屋冇問題,港姐曹敏莉住queen’s garden 都係只出租不出售,over 10萬蚊一個月租,但人哋好大方影個景出嚟同人分享,唔會blur 左窗外嘅風景。 做得YouTuber 就預咗有人討論,如果唔想人討論就自己私人欣賞。

伯爵府

marronc 發表於 22-3-29 09:59
越自卑嘅人就越自大嘛
熱烈期待奶奶系列
話樹話,佢成日開口埋口話奶奶幫襯開嘅「送車代 ...

吓?!乜原來唔係專門店vip嚟架?
有dd印象好似有jm之前提過「粗口代購」就即係「送車代購」,能夠同低俗style的代購溝通得到,真心覺得勁!

男爵府

ChristyHayden 發表於 22-3-29 11:40
有dd印象好似有jm之前提過「粗口代購」就即係「送車代購」,能夠 ...

佢響d片入面有講佢奶奶經常幫襯呢位「粗口送車代購」架,似係熟客仔啦

大宅

bhm 發表於 22-3-29 11:36
其實租屋冇問題,港姐曹敏莉住queen’s garden 都係只出租不出售,over 10萬蚊一個月租,但人哋好大方影個 ...

係呀,其實住大屋細屋又好,租定買都好,都無問題
唔想俾人起底都無問題
不過吹水就唔好。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

l_can_fly 發表於 22-3-29 11:48
係呀,其實住大屋細屋又好,租定買都好,都無問題
唔想俾人起底都無問題
不過吹水就唔好。。。
吹大左真係難收科
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

ChristyHayden 發表於 22-3-29 11:40
有dd印象好似有jm之前提過「粗口代購」就即係「送車代購」,能夠 ...

什麼 粗口、送車?死啦,點解我睇唔明

複式洋房

個盤應該係大埔嵐X,誠哥樓
無雷公咁遠…絕對唔係咩豪宅

大宅

bhm 發表於 22-3-29 11:36
其實租屋冇問題,港姐曹敏莉住queen’s garden 都係只出租不出售,over 10萬蚊一個月租,但人哋好大方影個 ...

香港大把人把揸住幾疊(什至更多)樓,然後租樓自住,有好多原因,可能因為風水。。。你有幾多斤兩就有幾多,點blur 點吹都作唔到。可况窗外景色都唔係令佢住址曝光原因。憑室內間隔、面積、門面、用料,已經略知一二。如果真係咁注重私隱,出片之前諗多兩諗,唔好心急曬命,係唔會諗唔到呢啲漏洞。

首頁
12345...17

尾頁

跳至