潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

早兩個月入第一次入H買咗對耳環同一支唇膏,因為想儲下spending希望之後買到halzan,所以黎梗巡舖想約番同一個SA買嘢

我心水想買香水同silver accessories,但又擔心去到冇貨,如果約咗sa 但又揀唔啱嘢買會唔會好衰?🥲大家有冇其他配貨推薦?
🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

大宅

Scarf/twilly/scarf ring/twilly ring/皮製bracelet/bb cream/護甲油/Calvi 卡片套/belt

好多架!不過要岩心水又要有貨

複式洋房

回覆 angelinaho 的帖子

我都有諗過買皮bracelet或者card holder,但 leather goods會唔會唔計spending?

大宅

Beancc 發表於 22-4-10 22:11
回覆 angelinaho 的帖子

我都有諗過買皮bracelet或者card holder,但 leather goods會唔會唔計spending?

銀包通常都唔計,皮bracelet好睇SA呀,不過如果啱啱開始跟個SA直接問佢又未必肯答所有配比問題

複式洋房

回覆 Morganmama 的帖子

係呀🥲所以好希望到時有貨啱心水

子爵府

Beancc 發表於 22-4-10 21:54
早兩個月入第一次入H買咗對耳環同一支唇膏,因為想儲下spending希望之後買到halzan,所以黎梗巡舖想約番同一 ...

香水應該多數有貨
(除咗新款)
銀器就難有現貨啱心水
買吓twilly / scarf / ring
另外45*45都係唔錯嘅選擇

複式洋房

回覆 L13 的帖子

我啱啱係online shop見有啲45 scarf都靚,但請問你哋平時買scarf係點襯?我從來未買過😅

公爵府

Beancc 發表於 22-4-11 08:51
回覆 L13 的帖子

我啱啱係online shop見有啲45 scarf都靚,但請問你哋平時買scarf係點襯?我從來未買過 ...

呢度有96頁比你慢慢爬:
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23457423&extra=page%3D1

複式洋房

回覆 Miyazaki 的帖子

等我研究下先thanks

wcpcelia    發表於 22-4-11 13:20

首頁

尾頁

跳至