自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

我唔會啋佢,答佢都費事

大宅

唔吹水點會由生客變熟客呢~
比我會同佢講:『幾舊夠拉啦~買曬成車牛仔骨,仲洗買其他野嘅~』

珍珠宮

2023年兔年勳章

oceandeepsea 發表於 22-4-14 16:35
其實佢地係串你買得少,比說話你聽,度度都有得買,係得佢有咩,佢d骨又唔係鍍左金
...

係呀,我都覺得係串,之前果間零食舖又係咁

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

回覆樓主:

擺明串,帶車仔但買得少

子爵府

回覆樓主:

街市買餸菜,當r吹水就算,唔使咁上心。d賣菜婆,豬肉佬好興講呢句,一係話你平時唔煮飯,買咁少,聽慣晒當耳邊心

伯爵府

路人吹下水姐,唔洗太介懷

水晶宮

我仲要去其他地方,唔淨係你呢度㗎!
攪掂
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

R 水吹姐

無謂為其他人影響自己心情。

(不過我都會唔出聲咁走咗去當聽唔到)

水晶宮

阿姐無聊‘R’水吹啫,好少事

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

我明白你,我都遇過這種低水平、懶好笑既笑話,我去買早餐,一家三口買三份早餐,個職員常常話我做foodpanda,其實我都係一星期去買一次,但每次去佢都話我做foodpanda,我一個人去買三份早餐有問題嗎?

首頁

尾頁

跳至