自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

(emoji)(emoji)(emoji)大能jm(emoji), 明天星期六早上, 黃家健醫生 開唔開呀?因電話冇人聽啊! 因為我明天才回荃灣,所以有冇好助人的jm在附近方便 看一看(emoji)(emoji)(emoji)門口有沒有貼通告開放時間,萬謝!可(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)影張相?(emoji)(emoji)(emoji) 因為在面書三個群組也沒有人幫忙,先生說不如 試下這裏, 因為一向這裏的jm 好得 試下先

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

奸爸爹 發表於 22-4-15 16:52
(emoji)(emoji)(emoji)大能jm(emoji), 明天星期六早上, 黃家健醫生 開唔開呀?因電話冇人聽啊! 因為我明天 ...

診所喺邊架?
放下自在

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢幾日紅日假期,會唔會放假所以冇人聽電話

侯爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 BK Milk勳章

紅日應該唔開

翡翠宮

紅日多數唔開⋯

別墅

cattz288 發表於 22-4-15 16:56
診所喺邊架?

荃灣德海街18號富利達中心地下G1舖恩澤醫務所

別墅

cattz288 發表於 22-4-15 16:56
診所喺邊架?

好多謝你!去緊睇啦!這裹的jm冇得頂!名不虡傳!

首頁

尾頁

跳至