夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

C6佢因為以前兩次同人有曖昧對話,又講我地之間既衰野,比我發現,自此之後我吾信佢,成日疑心大,你地會吾會都系咁?

子爵府

Poohpooh_bb 發表於 22-4-17 08:58
C6佢因為以前兩次同人有曖昧對話,又講我地之間既衰野,比我發現,自此之後我吾信佢,成日疑心大,你地會吾 ...

一定及必然!

擺明想溝女,就算未上床但心態上已出軌!

但你現在爆佢,佢又一定會爆返你轉頭,就算你將曖味對話攤出黎,佢都只會話講下笑而已,跟著玩得更小心!

男爵府

C6佢因為以前兩次同人有曖昧對話,又講我地之間既衰野,比我發現,自此之後我吾信佢,成日疑心大,你地會吾 ...

咁你想點? 上黎開post 又為咩? 想大家支持你數臭佢?

大宅

kaman06 發表於 22-4-17 12:19

分享下有咩問題?幾時有話數臭佢,你個人咁搞笑

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主有疑心還有疑心, 千萬不要被男既知, 身冇屎嫌你不信任佢(好人D既會做番多少野俾你安全感,但佢係米好人你心中有數), 身有屎既知你有疑玩得更小心。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

kaman06 發表於 22-4-17 12:19

你夠有疑問啦,咁你又上黎開post?

大宅

kwhkwh 發表於 22-4-17 12:23
樓主有疑心還有疑心, 千萬不要被男既知, 身冇屎嫌你不信任佢(好人D既會做番多少野俾你安全感,但佢係米好人 ...

知道啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你再check電話係想知清楚以前嘅事定睇下有冇新嘅??

如果過去原諒左,宜家冇特別古怪,就唔好再check
check完,接受唔到係咪會走??
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至