自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

canies 發表於 22-5-6 09:42
係咪所有標榜防脫髮嘅洗頭水,用完都好似戴個頭盔咁嘅呢?

霸王/位元堂冇你講嘅情況
不過d中藥味有少少難頂
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 22-5-6 10:02
霸王/位元堂冇你講嘅情況
不過d中藥味有少少難頂

位元堂係有藥味

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 22-5-6 10:29
位元堂係有藥味

有中藥成分一定有味

但用廣告嗰啲有咖啡因嘅,個頭皮會「那」

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 22-5-6 10:31
有中藥成分一定有味

但用廣告嗰啲有咖啡因嘅,個頭皮會「那」

而家用緊藍色位元堂,暫時都ok

伯爵府

stagea 發表於 22-5-6 07:31
根本唔好用,反而有用佢既染髮膏OK 喎。

而家試緊位元堂防掉髮個支
位元堂好低用
大大支唔洗一百蚊

琥珀宮

lky3107 發表於 22-5-6 10:36
位元堂好低用
大大支唔洗一百蚊

算係抵既
50惠都貴

寶石宮

stagea 發表於 22-5-6 10:32
而家用緊藍色位元堂,暫時都ok

大宅

我都係啱買咗呢隻諗住試下,用完覺得又笠又痕唔通關髮質事?

公爵府

我買了一枝50惠,for白髮用的潤黑洗頭水,陣味係花果味,都好聞,洗完爽的,吾油,用了一星期,真係無咁多白髮。

珍珠宮

回覆樓主:

我頭髮勁乾同攣,用橙色好好,真係少咗甩頭髮,用完唔笠,仲要用埋護髮素,個頭先梳得到。
真係適合極乾髮質,要一滴頭油都無,我就係。

公爵府

小肥肥888 發表於 22-5-5 21:51
我連續用左3日,第一次買,洗完頭,吹完頭,經己覺得個頭好「立」!利申:頭髮本身唔係油性立即 ...

不如放洗衣機洗衫用,咁立個廁所都洗吾乾淨啦。

子爵府

stagea 發表於 22-5-6 10:29
位元堂係有藥味

我用烏黑防脫果款無藥味喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

小肥肥888 發表於 22-5-5 21:51
我連續用左3日,第一次買,洗完頭,吹完頭,經己覺得個頭好「立」!利申:頭髮本身唔係油性立即 ...
貴野用來洗廁所.........浪費

琥珀宮

miyukib 發表於 22-5-6 14:10
我用烏黑防脫果款無藥味喎

請問咩色樽架?

琥珀宮

20150618bb 發表於 22-5-6 14:13
貴野用來洗廁所.........浪費

子爵府

stagea 發表於 22-5-6 14:45
請問咩色樽架?

呢枝

琥珀宮

miyukib 發表於 22-5-6 14:47
呢枝

謝謝
下次試下先

子爵府

送俾人用

男爵府

miyukib 發表於 22-5-6 14:47
呢枝

請問用完之後係咪甩少咗頭髮呀?thx

男爵府

回覆樓主: