自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Year 10 先15歲16歲,都唔知可以玩幾耐,放完暑假分手大有人在,最緊要唔係你鍾唔鍾意,佢要同個仔講清楚,佢未成年,唔好搞大人個肚,而家大前提係讀好書先。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

marcha 發表於 22-5-16 12:11
我可以同你分享, 我個case跟你差不多, 我仔yr 12 識左個印度人, 2個都是 puppy love, 每個人都唔睇好, , 而 ...

謝謝分享,我宜家抱著觀望態度,睇下佢哋幾時先散。

珍珠宮

BK Milk勳章

平平無奇2 發表於 22-5-15 17:27
10咋喎、咁激
我果個18

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

4.啦
樓主移左民
乜冇心理準備?
唔好唸住個仔會娶華人
分分鐘係老外,越南,印巴或黑珍珠都有可能

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

goodsnooky 發表於 22-5-15 12:52
Year 10 兒子介紹一個印度裔女朋友給我認識,講真我覺得會有文化差異,加上兩個年紀仲細,我絕不看好,當佢 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至