自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

有無jm用(竹s)黎聽歌?
最近簽到,攞唔到金幣,你地有無呢個情況?

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 09:30
有無jm用(竹s)黎聽歌?
最近簽到,攞唔到金幣,你地有無呢個情況?

我都無左簽到拎金幣

男爵府

開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我有用開, 依家轉送vips, 第一二日簽到 送4小時 , 第三四日 送8小時 ,如之類推,
我儲金幣, 都係為左換vips

子爵府

虎到金來勳章

係囉
成個星期都冇得攞金幣

男爵府

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:18
我有用開, 依家轉送vips, 第一二日簽到 送4小時 , 第三四日 送8小時 ,如之類推,
我儲金幣, 都係為左換vips ...

我都係儲金幣換VIP

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:18
我儲金幣, 都係為左換vips ...

即係每日如常簽到,就有得送?我睇唔到顯示我有幾多小時嘅

侯爵府

ml6331 發表於 22-5-30 10:42
我都係儲金幣換VIP

咁我無金幣,換唔到vip喎

男爵府

開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:46
即係每日如常簽到,就有得送?我睇唔到顯示我有幾多小時嘅

係呀!按'任務中心'位置來簽到,有寫明送幾多小時Vips

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:47
咁我無金幣,換唔到vip喎

簽左到,就會送幾小時VIPS,簽到越多,VIps越耐時間

侯爵府

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:51
簽左到,就會送幾小時VIPS,簽到越多,VIps越耐時間

咁係邊度睇到有幾多小時?
我今日簽左架啦 見唔到嘅

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:52

係‘會員中心’ 睇到日期,但時間要自己計,由簽到開始計

侯爵府

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:54

即係7樓個幅圖?

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:55
即係7樓個幅圖?

係呀!

侯爵府

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:54

之前無咁煩,簽左俾金幣,自己換vip,有時儲到成百個,慢慢換黎聽

侯爵府

little_lovebb 發表於 22-5-30 10:56
係呀!

謝謝你解答

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:56
之前無咁煩,簽左俾金幣,自己換vip,有時儲到成百個,慢慢換黎聽
...

之前簽到一個星期,又送金幣,又送VIPS,幾好
但用佢聽歌 真係好方便

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

MC(TIGER) 發表於 22-5-30 10:52

呢到睇到

侯爵府

littleangelyy 發表於 22-5-30 11:00
呢到睇到

我見到啦,唔該晒

我奇怪點解簽咁多日,個金幣都係0,原來宜家改左少少

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇廣告或吹水台都可以賺金幣嘅

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

依家每日簽都好少金幣, 有少少似谷你Join入會... 同埋換左vips都有廣告既

首頁

尾頁

跳至