影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 22-8-22 12:48
Asperger's 其實唔出聲未必知佢係,我見好多人嫁左生左仔先知老公係,因為同仔女symptoms 一樣
...

我咪就係囉
套劇黎講, 反而女主細佬似亞氏多d, 但正常係亞氏係男方遺傳, 同一個亞媽唔同亞爸應該唔會兩個都係, 除非亞媽咁統一偏愛亞氏男
[img=500,400][/img]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 22-8-20 16:11
無計啦, 做戲嘛, 亞氏保加其實同一般人一樣, 行路正常, 唔會擺成咁, 講野都唔會機關鎗咁, 反而係好小出聲, ...

咁女主行路係誇張左既
仲有手指都係

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-8-23 07:15
咁女主行路係誇張左既
仲有手指都係
係呀, 亞氏唔會咁

stagea    發表於 22-8-24 09:50
[img=500,400][/img]

男爵府

陪月勳章

stagea 發表於 22-8-23 07:15
咁女主行路係誇張左既
仲有手指都係

天才自閉症可能同普通自閉症行為會有分別

之前good doctor 個自閉醫生行為動作都差唔多

天才自閉症占極少數
我哋遇到嘅都係普通自閉或嚴重自閉
所以唔可以話佢演得浮夸

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

aryemyem 發表於 22-8-24 14:36
天才自閉症可能同普通自閉症行為會有分別

之前good doctor 個自閉醫生行為動作都差唔多

現實中,未有見識過天才呀~

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

用貓同貓奴嚟比喻佢兩人嘅關係實在太貼切 , 可能編劇自己都係一個貓奴所以深有體會

複式洋房

呢套我俾105分

stagea    發表於 22-9-29 09:42

複式洋房

琥珀宮

回覆樓主:

【釜山影展】朴恩斌演活《禹英禑》亞洲內容獎封視后 

https://www.google.com/amp/s/tw.news.yahoo.com/amphtml/%25E9%2587%259C%25E5%25B1%25B1%25E5%25BD%25B1%25E5%25B1%2595-%25E6%259C%25B4%25E6%2581%25A9%25E6%2596%258C%25E6%25BC%2594%25E6%25B4%25BB-%25E7%25A6%25B9%25E8%258B%25B1%25E7%25A6%2591-%25E4%25BA%259E%25E6%25B4%25B2%25E5%2585%25A7%25E5%25AE%25B9%25E7%258D%258E%25E5%25B0%2581%25E8%25A6%2596%25E5%2590%258E-%25E5%25B0%258E%25E6%25BC%2594%25E8%25AC%259D%25E8%25A7%2580%25E7%259C%25BE-101151027.html

恭喜
attach0/tmp/phpUuSZLR

琥珀宮

畀面勳章

stagea 發表於 22-10-9 12:57
【釜山影展】朴恩斌演活《禹英禑》亞洲內容獎封視后 

https://www.google.com/amp/s/tw.news.yahoo.com/a ...

恭喜恭喜

首頁

尾頁

跳至