夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

樓主放下心房, 比大家一個發展空間, 讓自己重新接受融入呢段感情入面.
見你講都好似對呢位男士好有好感. 又或者咁講一開始你都唔好太過全放100%感情落去再慢慢去建立,咁樣會好D掛

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 小芯睇路 的帖子

你對嗰位男士有好感,但你知唔知佢係咪都對你有好感想發展落去,如果唔想受太大傷害 ,不如比多啲時間去了解才發展

大宅

如果不斷諗ex對你點點點差,不斷loop好難放下,對ex仲有討厭憎恨更加係未放低,那過客是你生命中必然會出現嘅人,過去的由他吧,欠他要還都還完啦,唔值得比ex再影響你生活!今次呢個對象同ex 係兩個唔同嘅人,要分得清楚啊!

伯爵府

回覆樓主:

你個前度教識你要帶眼識人, 睇清楚呢個 啱唔啱發展

子爵府

小芯睇路 發表於 22-8-18 04:30
28絲
最近我遇到一個幾適合嘅人,佢充滿內涵,行出嚟成熟穩重,又欣賞我,其實我內心對佢好有好感,真係好 ...

歌詞:其實少少的失戀不害人, 更加添我成熟感.

正如我剛在另一個貼上的分享, 只要細心评估新的對象, 以前的故事只是上天給你的經驗和磨練, 要對自己有信心和堅強, 要進步有自信, 當然要時刻評估自己和對方是否理念相同和修正的可行性.

盡量可控感情但不要嚇怕對方.

男爵府

好似而家個對象如果遲少少覆我WhatsApp,唔係唔覆,我就會覺得係咪因為自己講錯嘢,會唔會好似前度咁已讀 ...

放過個男仔,等自己準備好先啦,咁樣你另一半好有壓力

複式洋房

28絲
最近我遇到一個幾適合嘅人,佢充滿內涵,行出嚟成熟穩重,又欣賞我,其實我內心對佢好有好感,真係好 ...

前度只係你生命中既過客
當一個人唔愛你,佢只會將啲責任,錯,擺晒係你身上,令佢好過啲的,自私到爆,分手雙方都有責任,唔係得一方問題!我覺得愛過一個人係應該祝福,唔係咒罵,好明顯佢無腦自私
你應該要更加成長,成熟!經一事長一智,無謂為左個咁既人阻礙自已既前路或幸福

複式洋房

好似而家個對象如果遲少少覆我WhatsApp,唔係唔覆,我就會覺得係咪因為自己講錯嘢,會唔會好似前度咁已讀 ...

如果真係愛你,不會因講錯少少野而唔理你,有時不覆你,也不用介懷,可能忙緊,比些信心自己

伯爵府

28絲

有機會遇上合適嘅人係好難,唔好因為前度而影響咗自己去爭取幸福。首先要清楚而家呢個男人係咪真心,有無隱藏自己嘅可能性,趁而家未正式開始好好探索一下,唔好畀以前嘅事同埋過於理想化嘅思想影響決定。

cathngai    發表於 22-8-27 15:35

侯爵府

你買嘢食嘢中伏一次會從此唔買唔食麼

侯爵府

回覆樓主:

人貴自重,人哋想飛你自然踩到你盡,等你死心,你又信
怕丟低你唔理,你仲細既話,大個啲先啦,如果唔係點照顧人哋照顧細路呢

首頁

尾頁

跳至