親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問問大家迪士尼探索家酒店,如果一家2大4小朋友,可以住同一房嗎?因為我book咗一房四人住宿,唔知游水有限制嗎?我知道可以book兩房,但係我一家小朋友不是很大,所以很想book一間房一家住,打去迪士尼酒店問還沒有回覆,謝謝各位

大宅

catgothien 發表於 22-9-2 13:06
想問問大家迪士尼探索家酒店,如果一家2大4小朋友,可以住同一房嗎?因為我book咗一房四人住宿,唔知游水有 ...

1. 問職員一定係叫你book 2房
2. 現實係check in時你唔好咁揚,職員亦唔會故意問人數。但係你要考慮吓實際上2張5尺床係咪真係夠咁多人瞓。曾經我當時腔有成竹諗住借埋bb床就啱啱好夠位瞓,點知少爺仔在陌生地方唔肯得佢一個瞓bb床,結果我只可以同2個小朋友迫一張床,我要迫住瞓床尾,成晚瞓唔到 ...

大宅

想問問大家迪士尼探索家酒店,如果一家2大4小朋友,可以住同一房嗎?因為我book咗一房四人住宿,唔知游水有 ...

泳池按你入住人數,最多2大2小,2床雙人床,如果唔肥,3個小朋友都勉強瞓到,可以要求加床圍,另窗邊有張長椅大約1.4-1.5長,但很窄,瞓覺未必舒服,而且有可能跌落地。

琥珀宮

泳水應該無可能

大宅

我今日去左住,我幫朋友問過職員,職員話一間房只可以住4人因為限聚令,最多只可住4人。

首頁

尾頁

跳至