美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

Bileemum 發表於 22-9-7 22:31
我打excel v 加pico plus 醫生打
每樣間住做,改善到八九成

點解哩個方法可以去到斑呢?而pico又唔得呢?真心想知道

複式洋房

daledada 發表於 22-11-22 15:59
淨係打excel v, excel v+, m22會好啲? 妳啲荷爾蒙斑清晒未?

清曬好耐啦!

我之前嗰間話因為excel v只係打血管, 打唔到斑, 要夾pico打斑, 最後清唔到, 仲打到皮膚好干好傷
最後轉另外一間打,佢都係用excel v, 但就可直接打走啲斑

大宅

cakii 發表於 22-11-26 21:40
點解哩個方法可以去到斑呢?而pico又唔得呢?真心想知道
醫生話因為荷爾蒙班底層血管問題,要切斷血管供應令荷爾蒙班收縮之後先可以解決到我既情況,我唔知你咩情況,所以問醫生好d

禁止訪問

複式洋房

nicnic7 發表於 22-11-30 01:03
個個講ge野都唔同
都唔知點分

因為excel v原廠教打荷爾蒙斑都係夾埋pico打, 無教excel v打斑,
我做嗰間話佢地D excel v 打斑技術係要自己從實戰研究出黎, 唔會靠原廠教嗰啲技術, 效果就excel v打斑真係勁過 Pico

333s    發表於 23-7-5 08:15

禁止訪問

大宅

Push

大宅

siusamf 發表於 22-12-9 13:39
因為excel v原廠教打荷爾蒙斑都係夾埋pico打, 無教excel v打斑,
我做嗰間話佢地D excel v 打斑技術係要自 ...

請問可否pm打斑資料比我。唔該哂

象牙宮

thomasjaijai 發表於 22-9-5 10:29
主要係兩邊權骨位搽左一年多吾同牌子既美白, 冇咩較果
兩星期前去醫生度打左一次PICO, 暫時未見較果.. 諗梗 ...

去荷爾蒙斑 方法不止1种。需要 combination 配合

1.PICOWAY+730探頭
2.M22 Stella脈衝激光
3.藥物治療。
4.傳明酸導入
5.醫學級果酸焕膚
6.營養師療法 ( 似水光:美白針/其它營養品)

傳明酸導入  皮膚會美白。 斑慢慢會淺。
營養師療法 ( 似水光:美白針/其它營養品)

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

回覆 thomasjaijai 的帖子

打pico 要keep住打架!同埋唔可以打1次就見效!

大宅

畀面勳章

Jo.sephine 發表於 22-9-27 23:14
我顴骨都有荷爾蒙斑,打完都有改善,我係Life young試過,所以可以試下做一次stellar m22睇下根唔根治到, ...

Please pm. Thanks
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

複式洋房

Bileemum 發表於 22-9-7 22:31
我打excel v 加pico plus 醫生打
每樣間住做,改善到八九成

請問可否pm醫生資料給我(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

象牙宮

thomasjaijai 發表於 22-9-5 10:29
主要係兩邊權骨位搽左一年多吾同牌子既美白, 冇咩較果
兩星期前去醫生度打左一次PICO, 暫時未見較果.. 諗梗 ...

另外一種治療荷爾蒙斑的療程是果酸,透過果酸加快皮膚更新過程,讓黑色素得以淡化,達到去荷爾蒙斑的效果。
不過果酸有機會引致皮膚敏感,出現紅腫、脫皮。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊