自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

milk198903 發表於 22-10-7 08:31
klook買門票平幾十蚊,可以去到門口或入左園先整都得,整邊款就要睇番你既時間,同埋有冇揸車,同埋會吾會 ...

想請問 白金卡 提早入獅子王,是否只限卡主,還是可以同行朋友都可以一齊入? thanks (emoji)

大宅

milk198903 發表於 22-10-7 08:31
klook買門票平幾十蚊,可以去到門口或入左園先整都得,整邊款就要睇番你既時間,同埋有冇揸車,同埋會吾會 ...

想問下 如果 冇預先買票同book入園,咁walk in 去到門口做年票,可以嗎?做完可以即時入園嗎?

公爵府

好媽媽勳章

回覆 pinkcat922 的帖子

佢入場時部機加相機,scan票時已經紀錄晒,張咭年票/日票/兩日票有冇book,同埋是否同一個人等你順利冇book入到去,只係你持嗰重票種,嗰一刻冇出現full house。

大宅

bbmami5 發表於 22-10-7 17:14
想請問 白金卡 提早入獅子王,是否只限卡主,還是可以同行朋友都可以一齊入? thanks (emoji)
...

連卡主4人,大小朋友都計

大宅

oilylam 發表於 22-10-7 19:09
想問下 如果 冇預先買票同book入園,咁walk in 去到門口做年票,可以嗎?做完可以即時入園嗎?
...

可以,買完佢會叫你掃個code就入得

大宅

milk198903 發表於 22-10-8 09:03
可以,買完佢會叫你掃個code就入得

Ok ,真係唔該晒各位,我尋日walk in 入園 ,係門口售票處排隊做年卡,做完可以即入(冇預先買票& 預約)。

首頁

尾頁

跳至