自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有d嘢放係Carousell賣,但幾個星期或幾個月之後,應該會沉左,宜家想減多d價賣出去,同浮返上黎多d人睇到,有乜方法會多d人睇到,(除左比錢carousell外),刪除左,再post個新post呢個方法得唔得?thx

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

比$bump

大宅

好媽媽勳章

Fishqqma 發表於 22-10-8 16:27
比$bump

你有無試過?得唔得?

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

珊瑚宮

chumimibbmama 發表於 22-10-8 15:53
有d嘢放係Carousell賣,但幾個星期或幾個月之後,應該會沉左,宜家想減多d價賣出去,同浮返上黎多d人睇到, ...

得架!不過佢有時又會話你重複晤比post 一時一樣

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-10-8 18:08
你有無試過?得唔得?

得,我通常買coin後再選揀泵三天

大宅

Fishqqma 發表於 22-10-8 16:27
比$bump

要付費先做到 ?

大宅

好媽媽勳章

purplechung 發表於 22-10-8 19:45

係咪泵3天都係同一件貨?(例如;我有3件唔同嘅衫分開post賣,我泵一件衫(同一類型嘢:衫),定泵3件衫?唔好意思,未試過,想問清楚

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-10-8 19:55
係咪泵3天都係同一件貨?(例如;我有3件唔同嘅衫分開post賣,我泵一件衫(同一類型嘢:衫),定泵3件衫? ...

可以選擇一個項目泵一天,買家自然會睇埋你其他產品。
如果你唔選揀用錢泵,可以每天加一個新post都有類似效果,直按泵效果會好啲,個市場咁多貨,唔賣廣告真係唔得,當然賣左廣告都未必有人買
attach0/tmp/phpOJbuHF

大宅

好媽媽勳章

purplechung 發表於 22-10-8 20:04
可以選擇一個項目泵一天,買家自然會睇埋你其他產品。
如果你唔選揀用錢泵,可以每天加一個新post都有類似 ...

我有放新post, 但唔同種類係咪無咁好,新post同一種類會唔會比人容易睇到我好想賣出嗰d嘢,

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Yeung456 發表於 22-10-8 19:53
要付費先做到 ?

yes

大宅

Fishqqma 發表於 22-10-8 20:37
yes

如果件貨價值唔高 , 仲要俾錢 , 咁咪好高成本 ?
大約要幾錢左右 ?

大宅

好媽媽勳章

purplechung 發表於 22-10-8 19:45

我想問點買coin, 點比錢carousell?

侯爵府

Yeung456 發表於 22-10-8 20:38
如果件貨價值唔高 , 仲要俾錢 , 咁咪好高成本 ?
大約要幾錢左右 ?

是, 平既就唔好泵

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-10-12 23:03
我想問點買coin, 點比錢carousell?

主頁,自己揀買幾多個coin,每件貨品用的coin唔同,睇清楚先泵,付款是經google pay連去alipayhk
attach0/tmp/phppmdpgB
attach1/tmp/phpq5ZlPy
attach2/tmp/phpJ00kow

侯爵府

chumimibbmama 發表於 22-10-8 15:53
有d嘢放係Carousell賣,但幾個星期或幾個月之後,應該會沉左,宜家想減多d價賣出去,同浮返上黎多d人睇到, ...

刪除左要用唔同標題,唔同圖片,我試過一樣唔俾出。

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

purplechung 發表於 22-10-12 23:13
刪除左要用唔同標題,唔同圖片,我試過一樣唔俾出。

內容都要唔同呀
旋轉好麻煩,相似都會被刪post
有次email省佢地,叫佢開返我個post
同叫佢地改善個系統,亂咁刪人post
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

只有bump
即係當新post咁出,即時置頂
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

大宅

好媽媽勳章

sharonhwyc 發表於 22-10-12 23:23
只有bump
即係當新post咁出,即時置頂

智能泵同基本泵,有乜分別,唔係好睇得明,其實係咪基本泵就ok? 你用邊隻泵?如果我有幾件同類產品,係咪應該揀最貴同最想賣嗰幾件,分開泵?唔該晒你!

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

有無人知道咁叫多唔多人睇,同多唔多人點擊?要唔要加泵,麻煩比d意見,thx!
attach0/tmp/phpkDhdX5
attach1/tmp/phpv1jEV2

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至