自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

唔需要pump咁大支又貴,行貨成百幾元用唔曬,有無細支買

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

去藥房搵下?不過行貨都唔會平。
SORRY SORRY我應該搞錯左, 呢支1L係另外途徑買的, 都唔駛$100, 但唔係360買.360間中會有20OZ 孖裝, 唔駛$200, #16有人影到相
attach0/tmp/phpDp7JD6

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 22-10-9 19:42
其實360間中都有架,應該係水貨,但得呢款,我買2支1 L 都係百零蚊。無為 ...

2支百幾好平,買1支幾多錢?但未睇過360有,價真同大生都唔見

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

6299 發表於 22-10-9 20:31
2支百幾好平,買1支幾多錢?但未睇過360有,價真同大生都唔見

佢係一期期嚟貨,唔係成日有的,但就真係平。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

goo_littlebb 發表於 22-10-9 19:42
其實360間中都有架,應該係水貨,但得呢款,我買2支1 L 都係百零蚊。無為 ...

謝分享

男爵府

呢隻好用?有冇香味架? 吸得快唔快呀?我用開Nivea 香料太勁 但美白果款真係好用

翡翠宮

YUKI 發表於 22-10-9 21:41
呢隻好用?有冇香味架? 吸得快唔快呀?我用開Nivea 香料太勁 但美白果款真係好用
...

無香味,我要嚟沖完涼查身同手腳,夏天冬天都用得,最凍果排都無身痕。

大宅

見士多Ztore 係呢個價,但唔係行貨,以我搵咗咁多度,呢個價都OK。
attach1/tmp/phpsbuZLv

珍珠宮

goo_littlebb 發表於 22-10-9 20:34
佢係一期期嚟貨,唔係成日有的,但就真係平。

多謝報料留意下先

珍珠宮

ryan12151215 發表於 22-10-9 22:11
見士多Ztore 係呢個價,但唔係行貨,以我搵咗咁多度,呢個價都OK。

呢款用緊,咁士多算平,連所店賣百幾

男爵府

邊到買架 2支先100令蚊?

翡翠宮

YUKI 發表於 22-10-9 23:19

360,不過唔係時時有貨。之前團購都見過差唔多價錢。

男爵府

goo_littlebb 發表於 22-10-9 23:25
360,不過唔係時時有貨。之前團購都見過差唔多價錢。

Thx! 等我留意吓先,我好怕黐立立既

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ryan12151215 發表於 22-10-9 22:11

點睇到係唔係行貨呀?

大宅

pomanlife 發表於 22-10-10 08:44
點睇到係唔係行貨呀?

已寫咗(平行進口)
attach1/tmp/phplOGMvA

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

360一盒2支$188
attach0/tmp/phprFwLYr

翡翠宮

kenyuen 發表於 22-10-10 16:06
360一盒2支$188

, 20oz應該係600ML左右, 即係2支加埋先1.2L. 可能係我記錯, 我之前係在360買呢款,
我屋企支1L可能係另外團購買的 SORRY SORRY令大家誤會了.

翡翠宮

YUKI 發表於 22-10-9 23:19

SORRY SORRY我應該搞錯左, 呢支1L係另外途徑買的, 都唔駛$100, 但唔係360買.360間中會有20OZ 孖裝, 唔駛$200, #16有人影到相

大宅

bb既比較細支

翡翠宮

回覆樓主:

sorry咁多位,我搞錯左,我支1L應該係年初時團購買的,但依家已經賣完。

360果款孖裝百零蚊應該係2支600ml。(因為買左幾次自己都搞到唔清唔楚)

誤導左各位,唔好意思啊!我再見到有團購再上嚟報料丫
attach0/tmp/phpFRrjBB
attach1/tmp/php24UiOk

首頁

尾頁

跳至