自由講場

跳至

首頁
23456...27

尾頁

別墅

回覆樓主:

袖手旁觀好正,我都loop左好多次

男爵府

mother904 發表於 22-10-17 09:50
我幾中意泰國Mike,唱得跳得又靚仔,可惜性格太被動。

我覺得佢好似第一季嘅James李銖衒咁, 有外型有才華, 但因為中文唔好, 鏡頭同訪問都唔多, 一直彈唔起.

大宅

2024年龍年勳章

cheung2000 發表於 22-10-17 08:01
出道咁短可以拍住信合唱算好好啦
我最鍾意吳克群組呼呼(第一次版),loop左好多次
...

我都係勁loop 呼呼

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

柔伊 發表於 22-10-17 09:58
鐘意曾比特 同張震嶽
第一季好鐘意李承炫,但今季好似慢慢消失咁,另外本來唔鐘意吳建豪,但越睇越鐘意
...

李承鉉好醒今次佢跟春哥一隊,就恰如其分做返組員應該做既嘢,無搶到隊長風頭。其實佢做隊長會lead得好過陳。

李同期又要拍街舞,估佢無上季咁多時間投入到。上季佢個人明顯開心enjoy 好多。

不過真係要讚佢,雖然佢普通話唔係好,但係佢講嘢非常之有內容,好多時講嘢都有見地

珍珠宮

1205 發表於 22-10-17 09:08
初代哥哥都好努力,如果初哥哥吾係整場婚禮就好了,無必要做場戲,印象大打折扣,如劇本安排都會出聲反對囉 ...

婚禮事件都直接影響到我一見到佢個鏡頭就飛

珍珠宮

pepemoon 發表於 22-10-17 09:50
吳建豪隻舞太正

佢宣布佢地由第5衝到上第1,我都忍唔住yeah 咗出來

實在太勁了

珍珠宮

柔伊 發表於 22-10-17 09:58
鐘意曾比特 同張震嶽
第一季好鐘意李承炫,但今季好似慢慢消失咁,另外本來唔鐘意吳建豪,但越睇越鐘意
...

真係路遙知馬力
F4當初最唔鐘意睇既係Vanness
但而家覺得佢真係好正,咁多年都好俾心機去增值自己,而家4個之中佢係最全面最有才華

翡翠宮

畀面勳章

初代哥哥唔應該入團,佢地上一季已經入左團,而家又搶位

佢地參加節目可以,但應該好似浪姐寧靜同那英咁,係協助二代哥哥,而唔係爭埋一份。
日日是好日

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

mother904 發表於 22-10-17 13:45
初代哥哥唔應該入團,佢地上一季已經入左團,而家又搶位

佢地參加節目可以,但應該好似浪姐寧靜 ...

同意 同埋上季啲生活環節都好好睇,今季相差好遠

魚兒小寶貝    發表於 22-10-18 12:27

男爵府

睇到以加我最鐘意吳建豪同潘瑋柏,以前唔多認識佢哋,心如止水我loop咗好多次

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Miss.Holiday 發表於 22-10-17 00:18
大家仲有冇追?
我覺得暫時最正係上星期四公 蘇有朋個組嘅「袖手旁觀」,已經重聽咗好多次 !

狂loop袖手旁觀

翡翠宮

畀面勳章

mariefish 發表於 22-10-17 14:10
同意 同埋上季啲生活環節都好好睇,今季相差好遠

上一季的哥哥親密好多,今季比較疏離,就算是台灣幫也沒有大灣區那種兄弟感情,競爭心態好重
日日是好日

子爵府

回覆樓主:

我就越黎越唔like陳小春,成日大佬咁款

鍾意多左吳建豪,潘瑋柏
林峰都好努力
王大陸都好笑丫,但好多人唔like佢

大宅

kcpak 發表於 22-10-17 02:36
以前都幾like 唱k
睇完呢個開始唔鍾意佢,唔知點解

其實呢個節目
唱K 仁科 林峰 條line好好笑!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

ggsbb 發表於 22-10-17 11:37

真係路遙知馬力

當年我覺得最唔掂係另一個比較肥大嗰叫咩名?
Vanness 真係好正,見到內地觀眾都好鍾意佢,替佢開心

大宅

ggsbb 發表於 22-10-17 07:40

首歌明明咁party feel, 應該好容易帶動到氣氛,但佢哋三個竟 ...

D弹幕笑話似,老人院show

大宅

catcatloves 發表於 22-10-17 07:58
有睇,好好睇,玩遊戲時好搞笑,咁啱前日睇左袖手旁觀,加埋舞台好聽好睇到癲,狂loop, 林峰淚水打轉好有f ...

係呀
我上youtube重聽了好多次,尤其信唱的第一句 !
如果講團魂,一定係朋哥呢組最高

可惜輸比婚禮,唔抵,2夫妻好假

大宅

cheung2000 發表於 22-10-17 08:01
出道咁短可以拍住信合唱算好好啦
我最鍾意吳克群組呼呼(第一次版),loop左好多次
...

吳克群組 "interstellar"也好好
其他3個成員: Vaness, ICE,馬頔
馬頔第一次跳舞
好有hollywood 歌舞劇feel

水晶宮

ggsbb 發表於 22-10-17 11:31
李承鉉好醒今次佢跟春哥一隊,就恰如其分做返組員應該做既嘢,無搶到隊長風頭。其實佢做隊長會lead ...

李承鉉真係內外都好正
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

andyan324 發表於 22-10-17 08:12
反而唔鐘意吳
見好多人留言都話佢扮哂野
不過今次成團成16個人

咦!比第一季少左一個
我記得第一季17個
陳小春,李承鉉,張淇,Chilam,黃貫中,張晉,言承旭,趙文卓,熱狗,林志鉉,Guy,劉迦,高瀚宇,白舉,Mc Jin,謝天華,張雲龍。
不過第一季質素高好多!我成日loop返第一季D歌,「存在」真心好激勵人心
「曾經我想過一了百了」,聽到喊,芒果台差林老師和熱狗雙人舞台第一,冇可能輸比跳舞街
「達啦蹦吧」正到爆 !!!

仲有好多首!!!
反而第二季D歌冇乜記憶點,規則又怪

首頁
23456...27

尾頁

跳至