自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

喺兼職網 見到合適工作,用whatsapp對方溝通,但對方要我下載 telegram App, 想問呢個 同whatsapp有乜分別? 請問各位有冇試過網上搵工,遇同樣問題。 會唔會什麼古惑。 Thx.....

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

car15 發表於 22-10-28 23:35
喺兼職網 見到合適工作,用whatsapp對方溝通,但對方要我下載 telegram App, 想問呢個 同whatsapp有乜分別 ...

咁神秘,係咪柬甫寨嗰啲?

別墅

vivibabyvivi 發表於 22-10-28 23:36
咁神秘,係咪柬甫寨嗰啲?

唔係! 香港嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

有古惑

Whatspp 會show對方電話號碼, 現在電話要實名的, 一定可以追查到.

Telegram係睇唔到對方電話號碼的, 呃完人都查唔到.

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

car15 發表於 22-10-28 23:35
喺兼職網 見到合適工作,用whatsapp對方溝通,但對方要我下載 telegram App, 想問呢個 同whatsapp有乜分別 ...

whatsapp你會睇到佢電話

tg睇唔到
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

car15 發表於 22-10-28 23:41
唔係! 香港嘅

小心洩露個人資料
不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

回覆樓主:

telegram 我啲朋友叫佢小飛機,佢話做衰嘢用,警察都查唔到
我其實都唔知係乜
咁神秘

首頁

尾頁

跳至