自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

seaheart88 發表於 22-10-29 14:17
Ic thx。。。我尋晚book咗間酒店喺永安網book。。。勁平囉三晚。。。呢間酒店係我疫情錢買package住過我都 ...

放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

seaheart88 發表於 22-10-29 14:21
謝謝大家

但我記得要喺指定位置撳機場的士飛

象牙宮

christyheihei 發表於 22-10-29 16:08
唔好意思,想問一問,其實坐grab係咪都算安全?因為我未坐過,同埋如果一家大細曼谷去芭堤雅你哋會坐咩去呀 ...
grab 好好架, 寫晒幾錢, MSG互相溝通, 目的地都好PRECISE, 唔會錯

BKK去芭會喺香港CALL定車
放下自在

首頁

尾頁

跳至