自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

23歲男護士於11月9日涉嫌在將軍澳普通科門診舌吻1名洗傷口女童,今早(19日)於觀塘裁判法院首次提堂,被控非禮罪。被告暫准毋須答辯,押後至下周二(22日)再訊,以待處理認人手續。期間被告獲准以15000元現金保釋候訊,另加父親人事擔保5000元。

被告譚永東被控於2022年11月9日,在將軍澳賽馬會普通科門診診所地下治療室內猥褻侵犯另一人,即女童X。

唔止醫生連護士都咁變態

象牙宮

回覆樓主:

恐怖

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

現在啲醫護好恐怖
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

痴線架

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

痴線

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

痴線

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

痴線喎

大宅

好多變態佬真係要睇實小朋友

子爵府

回覆樓主:

Wah 咩事,咁多變態

水晶宮

Become 發表於 22-11-19 22:15
23歲男護士於11月9日涉嫌在將軍澳普通科門診舌吻1名洗傷口女童,今早(19日)於觀塘裁判法院首次提堂,被控非 ...

病人入院已經好慘,仲要遇到呢啲黑醫護,真係慘上加慘!
另一單明愛有兩個護士又打病人個頭同下體,真係衰到冇人有!!

goldpiglet    發表於 22-11-20 00:10

侯爵府

2024年龍年勳章

痴線

珊瑚宮

回覆樓主:

痴線

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

珍珠宮

咩事呀~係治療室wor!

goldpiglet    發表於 22-11-20 00:10

水晶宮

Become 發表於 22-11-19 22:15
23歲男護士於11月9日涉嫌在將軍澳普通科門診舌吻1名洗傷口女童,今早(19日)於觀塘裁判法院首次提堂,被控非 ...

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

2023年兔年勳章

搵咁多錢都咁孤寒唔去畀錢叫* 仲要玩細路女?正一死變態!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

賤人, 女童乜唔係女護士洗咩? 通常女可洗男女, 但男通常洗返男?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

而家啲人係咪癲左
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

全世界注意 !!
譚永東!
譚永東!
譚永東!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

女童?佢屋企人唔係帶佢去嘅咩?點會自己一個㗎?!

首頁

尾頁

跳至