潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想生BB熱投

年尾想送份禮物俾自己,全無買名牌經驗,請問應該點入手?

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

直接去專門店買,應該唔難

別墅

Bracelets上個月去都有, ring就唔太清楚, 正常都易買
因為去親D SA都暗示要買fine jewellery /watch
不過買開fine jewellery順便叫SA出個難買款袋

複式洋房

wing.c1216 發表於 22-12-15 11:31
Bracelets上個月去都有, ring就唔太清楚, 正常都易買
因為去親D SA都暗示要買fine jewellery /watch
不過 ...

本身冇跟開SA 不過今年有係專門店買過coco crush ring係咪其實應該出個袋?最近好想要個classic款cf 20

別墅

回覆 泰芝 的帖子

如果想要Mini20黑色,你WhatsApp返之前買ring嗰個SA好啲,如果係seasonal colors可以直接入店問吓,我前排入店問有淺綠色mini20

複式洋房

wing.c1216 發表於 22-12-18 01:00
回覆 泰芝 的帖子

如果想要Mini20黑色,你WhatsApp返之前買ring嗰個SA好啲,如果係seasonal colors可以直 ...

之前嗰個SA我麻麻 佢連證書都可以寫錯年份

複式洋房

wing.c1216 發表於 22-12-18 01:00
回覆 泰芝 的帖子

如果想要Mini20黑色,你WhatsApp返之前買ring嗰個SA好啲,如果係seasonal colors可以直 ...

我自己本身有跟開H SA 但唔知C SA點玩 WhatsApp可以講request 袋嗎?

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章

泰芝 發表於 22-12-18 01:18
我自己本身有跟開H SA 但唔知C SA點玩 WhatsApp可以講request 袋嗎?

可以嫁,你同佢講我之前幫你買左隻coco crush,想佢幫你留意下mini cf。

男爵府

qqyanyan 發表於 22-12-18 13:40
可以嫁,你同佢講我之前幫你買左隻coco crush,想佢幫你留意下mini cf。

我年頭同sa買左隻coco crush,到而家都出唔到mini cf

大宅

carman2412 發表於 22-12-18 15:27
我年頭同sa買左隻coco crush,到而家都出唔到mini cf

要買coco crush之前講定就一定得,之後先講就未必有啦

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我買咗條頸鏈$45xxx, 都冇袋比我呀

複式洋房

qqyanyan 發表於 22-12-18 13:40

今日walk in入咗去同一間分店 新SA接待咗我哋 話上前個SA已經移咗民我係新SA到買咗個brooch 佢話mini flap黑色真係冇 但有CF 23 (銀扣同金扣都有) 不過自己真係想要mini flap多啲

男爵府

泰芝 發表於 22-12-18 23:24
今日walk in入咗去同一間分店 新SA接待咗我哋 話上前個SA已經移咗民我係新SA到買咗個brooch 佢 ...

23琴日我響時代同利園都見到有黑色金銀,就係冇mini

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至