自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇人同我一樣過佐40先想考返個車牌?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如手腳協調、反應夠快就考啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都想

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 ling426 的帖子

我....上個月考完...一TAKE PASS.....我係手腳唔協調﹐唔識分左右既人....(考車牌係講運氣大於技術)

子爵府

wendyaupooh 發表於 22-12-16 09:12

我....上個月考完...一TAKE PASS.....我係手腳唔協調﹐唔識分左右既人....(考 ...

請問你係邊間考?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

私人師傅....無報學院呀...

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

wendyaupooh 發表於 22-12-16 09:19

私人師傅....無報學院呀...

依家幾$/HR ?

珍珠宮

wendyaupooh 發表於 22-12-16 09:12

我....上個月考完...一TAKE PASS.....我係手腳唔協調﹐唔識分左右既人....(考 ...

你就好啦,我肥左兩次,而家等4月再考丙,考車真係好貴

公爵府

虎到金來勳章

我, 45歲先考自動波私家車, 感恩老友介紹左個好好好嘅女師傅俾我, 甩P都已1年, 而呢2年揸車托賴都未抄過罰款, 大家利是仲係一個安全駕駛者.

子爵府

cheung2000 發表於 22-12-16 09:24
你就好啦,我肥左兩次,而家等4月再考丙,考車真係好貴

肥佐2次?我老公又係話好難考我未必考到,搞到我冇乜信心

子爵府

十一哥 發表於 22-12-16 09:30
我, 45歲先考自動波私家車, 感恩老友介紹左個好好好嘅女師傅俾我, 甩P都已1年, 而呢2年揸車托賴都未抄過罰 ...

揾出面師傅貴嗎?

伯爵府

回覆 cheung2000 的帖子

運氣大於一切﹐要天時地利人和同埋個官好....(淨係技術都唔夠架)加油......

伯爵府

回覆 BBsnoopy 的帖子

貴呀....(都320-380)都有﹐有D更貴。補鐘又再貴D...

伯爵府

Xmas吸收勳章

講運氣

opclk99    發表於 22-12-16 09:50

珍珠宮

wendyaupooh 發表於 22-12-16 09:41
回覆 cheung2000 的帖子

運氣大於一切﹐要天時地利人和同埋個官好....(淨係技術都唔夠架)加油. ...

係呀,第一次紅雨衰晒,第二次抽到快期乙部又考得好諗住應該ok,點知一出街就衰緊張,考完謝晒無信心再考 ,過左幾星期先收拾翻心情排尾期

伯爵府

回覆 HAPPYBOBB 的帖子

要天時地利人和﹐個官好唔好﹐配合自己技術......考過就知﹐又要無行人衝出黎﹐又要無車突然爬你頭﹐又要留意D車突然急停上落客.....重有好多電單車係你則邊抽出........要CUT線又有車肯讓你...等等...太多啦.......還有邊個好既考官考你....

珍珠宮

ling426 發表於 22-12-16 09:30
肥佐2次?我老公又係話好難考我未必考到,搞到我冇乜信心

真係講天時地利人和,有啲學左一個月唔夠就考都pass,只嘆自己技術、心理質素未夠好

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

wendyaupooh 發表於 22-12-16 09:42
回覆 BBsnoopy 的帖子

貴呀....(都320-380)都有﹐有D更貴。補鐘又再貴D...

我以前學好似幾十蚊堂,一次上2個鐘 都係百幾蚊

而家$320係一堂定2個鐘?

伯爵府

回覆 LedTV 的帖子

45MIN (一節)

首頁

尾頁

跳至