自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

adrianada 發表於 22-12-30 22:09
雖然紅藥水係嘈,但candy都一樣咁嘈,又姣,最好心如,又簡單又唔嘈。

但心如keep 住皺眉,唔開心樣,唔啱處境喜劇。又唔識做戲,真係非常麻麻,所以戲份越來越少。紅藥水更加不知所謂。40 歲扮30頭。
8 字眉好趕客。
金城安,KC , terry , 阿mike, 大小姐,錢妻, June OK

最近我覺得Fanny ok, 有追看性

大宅

回覆樓主:

係咪抄星爺d戲

大宅

kakamoon 發表於 22-12-30 22:48
係咪抄星爺d戲

我覺得係

https://m.youtube.com/watch?v=DdXoud5GaS0

男爵府

goo_littlebb 發表於 22-12-30 21:41
Candy唔介意俾李莫愁搞到佢傷哂,結果仲用真情勸退左李,朱凌係好欣賞同感激
...

有呢集咩?我仔睇咗100 次每日播10 個鐘頭愛回家,都話冇印象

大宅

雖然紅藥水係嘈,但candy都一樣咁嘈,又姣,最好心如,又簡單又唔嘈。

Yes, 一個不討好嘅角色。

珍珠宮

Candy呢集好正,好多發揮機會,演技一流。好鐘意佢綠茶個款,綠茶鬥綠茶劇情好睇希望黎緊多d candy手撕綠茶劇集

珍珠宮

Babylyly 發表於 22-12-30 22:47
但心如keep 住皺眉,唔開心樣,唔啱處境喜劇。又唔識做戲,真係非常麻麻,所以戲份越來越少。紅藥水更加不 ...

June真係好大進步,估唔到佢選港姐個樣奇奇怪怪,但入劇高貴大方,古靈精怪神神秘秘又得,扮閨蜜個樣又好真誠

珍珠宮

心如好趕客,試過比佢做劇集主角,即刻勁悶,好多dead air位,仲衰過紅藥水。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Babylyly 發表於 22-12-30 22:52
有呢集咩?我仔睇咗100 次每日播10 個鐘頭愛回家,都話冇印象

淨係搵到個精華,你可以搵下呢集。
https://youtu.be/513zJiotzao

大宅

stagea 發表於 22-12-30 20:32
朱ling好靚仔

今集特別靚仔

男爵府

mcs74 發表於 22-12-30 22:58
June真係好大進步,估唔到佢選港姐個樣奇奇怪怪,但入劇高貴大方,古靈精怪神神秘秘又得,扮閨蜜個樣又好 ...

非常同意。希望June 同風少有多啲對手戲。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

mcs74 發表於 22-12-30 22:58
June真係好大進步,估唔到佢選港姐個樣奇奇怪怪,但入劇高貴大方,古靈精怪神神秘秘又得,扮閨蜜個樣又好 ...

其實June配風少會生鬼啲,心如太悶太遲鈍太趕客,佢攬住啲書過老就算啦!雖然劇情都係講風少鐘意心如。。。

男爵府

goo_littlebb 發表於 22-12-30 23:09
淨係搵到個精華,你可以搵下呢集。
https://youtu.be/513zJiotzao

嘩,好勁好勁JM
阿仔話甘拜下風

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

yoyolily 發表於 22-12-30 23:10
今集特別靚仔

仲狂close up

珍珠宮

2023年兔年勳章

meowmeow34 發表於 22-12-30 20:30
朱ling同candy好好睇, 兩個都好靚

同意

翡翠宮

Babylyly 發表於 22-12-30 23:15
嘩,好勁好勁JM
阿仔話甘拜下風

我仔都係日日開youtube loop住睇愛回家架

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

candy唔係囧樣,又後生,好過藥水好多,心如勁悶,無戲交過

琥珀宮

carcar0909 發表於 22-12-30 21:23
熊若工業成日面對面都wifey 吖hubby 吖..... 煩唔煩吖!

年輕人愛情故事正得多!

係堅煩

琥珀宮

Rainy 發表於 22-12-30 21:34
其實唔知咩係綠茶婊,係咪即係發姣?

attach0/tmp/phpxXGj0s

珍珠宮

好媽媽勳章

醬爆好好笑

首頁

尾頁

跳至