自由講場

跳至

首頁
12345...26

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 海之風 的帖子

周玉女?唔係呱

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 mother904 的帖子

睇落似Mis 粗口

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有咩人選?已婚⋯⋯

子爵府

alicemic 發表於 23-1-3 16:52
唔係呢個, 係另一個更耐歷史嘅袁小姐

呢個無結婚喔

侯爵府

已婚娛樂圈前女友,係李小姐啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

大劉已暗示左係Miss粗口!
原來大劉無諗過The one呢個字,爆笑左

hungng    發表於 23-1-3 18:24

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

Miss hk Lee

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

粗口港姐

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

1773 發表於 23-1-3 16:50
聽講買H袋不是有$有家底就得,特別是鱷魚皮嗰啲特別版,可能要vvip至可以 。
...

唔怪得要問佢攞袋啦,可能因為自己不是VVIP

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

大劉劉鑾雄開記招交待與呂麗君關係 屢爆金句:面皮厚過恐龍皮 | 香港01 https://www.hk01.com/article/853 ... utm_medium=referral

洗唔洗咁呀....

男爵府

從上文下理推斷,應該係粗口美人。因他講完the One 便講嗰個人。今次粗口美人跳落恆河都冼唔清。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

他說:「有啲無良心嘅,有啲賤到無倫嘅。我講娛樂圈都有唔少㗎,賤到無論嘅人。我呢度講兩句吖,就唔會開名喇,費事搞出大鑊。以前有個女朋友,兩姊妹夾埋冒簽我名,整張假文件去電油公司,申請張油卡,佢又唔好彩畀我會計部check咗出嚟,我都無去報警,如果報警就衰梗。我淨係話『喂,你哋太狼喎,咁都得嘅』我淨係提佢,如果我報警佢死硬嘅。我都無咁做。」言下之意即有人冒他簽名詐騙金錢。

原文網址: 大劉劉鑾雄罕談娛圈舊愛爆遭姊妹花詐騙 親揭The One廣告真相 | 香港01 https://www.hk01.com/article/853 ... utm_medium=referral

大劉大派花生...

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

ilovebb2019 發表於 23-1-3 16:43
佢老公都有D錢既,唔洗問人攞呀?

大劉家族好似有條專用生產線,唔係有錢就有

子爵府

littlefunpig 發表於 23-1-3 17:24
他說:「有啲無良心嘅,有啲賤到無倫嘅。我講娛樂圈都有唔少㗎,賤到無論嘅人。我呢度講兩句吖,就唔會開名 ...

兩姊妹又係邊個?

翡翠宮

stagea 發表於 23-1-3 17:17
大劉已暗示左係Miss粗口!
原來大劉無諗過The one呢個字,爆笑左
...

他又提到他集團旗下的物業,位於尖沙咀的The One,他說:「個大廈名係我個仔劉鳴煒改,我本人喺任何思想,任何環境之下,都未諗過一個叫「The One」呢個字出嚟,我唔知你哋明唔明白我講乜嘢。」

他還揭當年盛傳他於報章頭版刊登示愛廣告,以「The One」賀舊愛李嘉欣生日傳聞的真相,表示:「我個人呢就好肯幫人嘅,當有啲人想搵老襯,成個廣告版隊埋嚟,叫我搵啲秘書去登廣告,我都會照幫手嘅。(當年個廣告係咁樣發生嘅?) 咁樣仲聽唔明?我都話我本人從來都無諗過個字叫「The One」,工作上都私人都無諗過。(蕭若元話The One係你一生中最愛?) 超,咁我依家講咗你明唔明白呀?個稿係人哋交嚟叫我秘書去登,就借我秘書去呃個老襯囉。」他續說:「結咗婚兩三年呀,一年都同我攞幾個鱷魚皮、鑽石手袋啦。」

原文網址: 大劉劉鑾雄罕談娛圈舊愛爆遭姊妹花詐騙 親揭The One廣告真相 | 香港01 https://www.hk01.com/article/853 ... articlecopy&utm_medium=referral

其實唔係好明, 老襯佢係指邊個

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

littlefunpig 發表於 23-1-3 17:28
他又提到他集團旗下的物業,位於尖沙咀的The One,他說:「個大廈名係我個仔劉鳴煒改,我本人喺任何思想, ...

許老襯

Ftmagic    發表於 23-1-4 08:47
tototoby214    發表於 23-1-3 23:38
esmehouse    發表於 23-1-3 18:33
hungng    發表於 23-1-3 18:25
littlefunpig    發表於 23-1-3 17:38

侯爵府

2024年龍年勳章

大劉表示他過去曾有好多女朋友,娛樂圈的女朋友只佔1%,咁講佢起碼有60個女朋友!

翡翠宮

姊妹花... 即刻諗起李同佢家姐...

侯爵府

環保接龍勳章

1773 發表於 23-1-3 16:47
袁xx不是跟林二少的嗎?

林二少即係邊個?

袁XX 唔係跟大劉咩? 我一直以為係tim.
XX咁鍾意包包,
我覺得佢問得出.

反而李美人好少晒包包.

男爵府

auntlaugh 發表於 23-1-3 17:27
兩姊妹又係邊個?

李家兩姊妹

首頁
12345...26

尾頁

跳至