影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

htts 發表於 23-3-10 00:37
韓國個邊咁多人選? 佢地真係唔抗拒架喎
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 23-3-10 08:10
開左離婚律師先,有曹生
我未睇, 今晚要睇黑暗榮耀先

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

miu~miu 發表於 23-3-10 13:46

大家都好期待宋小姐

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-3-10 13:33
宗宗未退伍?

退啦係咪去左減肥呀

珍珠宮

miu~miu 發表於 23-3-10 13:46

係咪要乜都唔做

珍珠宮

andyan324 發表於 23-3-10 14:09
係咪要乜都唔做
8集喎, 今晚睇咩都唔做咪要通宵? 年紀大頂唔順喎

珍珠宮

stagea 發表於 23-3-10 12:40
今次曹個造型好好

係呀 由其喺佢彈琴果幕
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bigbighei 發表於 23-3-11 11:07
係呀 由其喺佢彈琴果幕

係,估唔到係鋼琴演奏

珍珠宮

stagea 發表於 23-3-11 12:17
係,估唔到係鋼琴演奏

佢好似真係識琴
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

琥珀宮

bigbighei 發表於 23-3-12 09:48
佢好似真係識琴

真架 估唔到

珍珠宮

stagea 發表於 23-3-12 09:56
真架 估唔到

我覺得似咋

琥珀宮

bigbighei 發表於 23-3-12 11:52
我覺得似咋

你有無睇黑暗榮耀?

珍珠宮

stagea 發表於 23-3-13 13:20
你有無睇黑暗榮耀?

我冇開呀

琥珀宮

bigbighei 發表於 23-3-13 14:11
我冇開呀

哎呀...做乜唔開呀? 想同你傾添...

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

bigbighei 發表於 23-3-12 09:48
佢好似真係識琴

原來佢係主要做音樂劇

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我依家先睇,女主好老,男主似細佬多d囉!睇左頭兩集男主仲話佢咁年青唔似海伊媽媽

點會唔似呀,生得佢出,不過都會睇埋佢,但真係唔襯

伯爵府

回覆樓主:

呢套女主真係難頂,為左男主睇埋佢

琥珀宮

coldmilktea 發表於 23-3-31 10:02

係男主先睇...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

coldmilktea 發表於 23-3-31 10:02

女主個髮型。。。好似脫髮咁,咁都唔用頭套,有d角度佢真係似呀婆

子爵府

kit2004 發表於 23-4-3 03:02
女主個髮型。。。好似脫髮咁,咁都唔用頭套,有d角度佢真係似呀婆
...

女主真係難頂,太老了,完全唔襯

首頁

尾頁

跳至