潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

一向佛系買H, 仲要多數响機場先買到想買嘅嘢,今次俾我响HKG遇到佢。一入去SA 問我想要咩,我目標為本,就話mini pop H 要rose gold 鏈,佢就入倉攞咗條黑色出嚟,我問佢有冇其他色睇吓,佢話有綠色不過佢認為呢條最啱我,完全冇意思再入倉,我見呢條又真係幾靚,又要趕飛機,就乖乖俾錢走 JM 們有冇其他色可以分享俾我睇吓?見唔到條綠色我仲有啲囉囉攣
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

attach1_sign/tmp/php74PSZN

wcpcelia    發表於 23-3-19 17:37
Cheuk2012    發表於 23-3-17 17:33
wheatgrass    發表於 23-3-17 14:45
la_source    發表於 23-3-17 12:36

伯爵府

黑白係百搭的色系,佢無講錯~
因為正常拎出尼9秒9就話要
我完全遇唔到~
我見過一次粉紅色~不過唔係mini 無要到~個sa 都話今日最後一條,應該好快會賣左~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至