自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm 用過,事源我用左幾日,用完d頭髮好鬼"鞋",我已經用埋佢系列既護髮素,暫時未見有遮白髮效果,洗完頭出來係鞋到完全梳唔到,好想放棄,直接去染髮

男爵府

回覆樓主:

有冇人用過?

男爵府

bubu2910 發表於 23-4-2 17:42
有冇人用過?

用過幾次,攪到啲頭髮好鞋,未見到效果,掉了。

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

特價時買,洗完無鞋,買左護髮素,但只用左幾次,因我頭髮易笠,染色效果要成一個月先睇到,不過無想像中咁著色,始終唔能夠同染髮比,宜家用緊第二樽,用完未必再買。

二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

男爵府

回覆樓主:

我個支係代購買,用完非常鞋

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bubu2910 發表於 23-4-1 21:37
有冇jm 用過,事源我用左幾日,用完d頭髮好鬼"鞋",我已經用埋佢系列既護髮素,暫時未見有遮白髮效果,洗完 ...

我用完變左頭皮敏感,攪左好耐先好番,頭髮又上唔到色,激死我

子爵府

有冇jm 用過,事源我用左幾日,用完d頭髮好鬼"鞋",我已經用埋佢系列既護髮素,暫時未見有遮白髮效果,洗完 ...

我原本買了兩支,開了第一支用二,三次,已經放棄掉了,連第二支都直接掉。太鞋。

反而防脫精華素好好用,已經用咗年幾。

大宅

2024年龍年勳章

淨係染到浴缸都黑左,頭髮就係冇染到色

首頁

尾頁

跳至