自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日和孩子去辦理回鄉証,到了k83坐電梯時被推介到19樓影相,點知我3點半影完相4點半都還未給我相片,說因為我孩子影得不好不合格,期間不斷說沒問題拖了一小時,最後說不行,直接退錢了事,到了20樓自助影相機中旅又說小孩身高不行不能影,最後回到大堂問保安才得知19樓只開了兩天,叫我們試試到11樓,最後到了11樓已經 4點50分 ,11樓影相的人說5點就不能出那個合格條碼,幸好結果影完2分鐘就出到相給我,唔係就白行一程,要知道多難預約到排了多久,影唔到就早講唔好浪費別人時間,好彩11樓的人影得快合格埋,唔係真係嬲死

大宅

Gigi1029s 發表於 23-5-4 22:48
今日和孩子去辦理回鄉証,到了k83坐電梯時被推介到19樓影相,點知我3點半影完相4點半都還未給我相片,說因 ...

我都係係11樓影,好快就有

大宅

cheiching 發表於 23-5-5 00:21
我都係係11樓影,好快就有

幾錢?幾多張?(emoji)(emoji)

大宅

今日和孩子去辦理回鄉証,到了k83坐電梯時被推介到19樓影相,點知我3點半影完相4點半都還未給我相片,說因 ...

請問小朋友幾高先可以用自助機影?(emoji)(emoji)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我知11樓
唔知19樓

大宅

係呀!葵興中旅的指示非常吾清晰!上次我又係上上落落,仲要推bb車,搭lift又人多!搞到個人都燥燥地!

洋房

回覆 superwarm 的帖子

好似成人$45 小童 $100 有6張 ,頌會執相,錢都唔係問題最緊要係合格

洋房

superwarm 發表於 23-5-5 00:39
請問小朋友幾高先可以用自助機影?(emoji)(emoji)

好似3歲以下都唔影 ,樓下11樓6歲以上就計成人

珍珠宮

我重想講係咪打錯 唔係11樓咩

我都係11樓影

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Gigi1029s 發表於 23-5-5 08:00
好似3歲以下都唔影 ,樓下11樓6歲以上就計成人

咁11樓醒好多,上次家人影時有個(emoji)仔唔生性,又唔直望又唔正經,搞左好耐都唔掂,影相果個口叫佢老豆自己用手機幫仔影,佢再幫手整到合格
放下自在

子爵府

回覆樓主:

無事,好彩搞掂咗。多謝提醒,會去11樓。。。

侯爵府

你去之前冇先爬文睇攻略?推介你去19樓的人,應該係做媒吧?
如果有人今日睇到你這個鋪,就知道唔可以去19樓,要去11。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

cattz288 發表於 23-5-5 08:09
咁11樓醒好多,上次家人影時有個(emoji)仔唔生性,又唔直望又唔正經,搞左好耐都唔掂,影相果個口叫佢老豆 ...

咁佢好彩遇到一個有心人.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

bks2014 發表於 23-5-5 08:30
你去之前冇先爬文睇攻略?推介你去19樓的人,應該係做媒吧?
如果有人今日睇到你這個鋪,就知道唔可以去19 ...

應該係地下有sales sell佢19樓影
放下自在

子爵府

雖然係嘥時間,但都好在一日搞得掂。多謝你分享,將來有機會去整回鄉咭就能有所準備。

象牙宮

newcomer550 發表於 23-5-5 08:41
咁佢好彩遇到一個有心人.

但為左快,佢無提人反好條領,家人唔滿意 又排得耐,所以勁後悔,佢話早知去即影即有
放下自在

大宅

回覆 cattz288 的帖子

自己影咁不如喺屋企影

象牙宮

Lucaskwong9278 發表於 23-5-5 08:55
回覆 cattz288 的帖子

自己影咁不如喺屋企影

回鄉咭要上傳拎approval,有難度 當年佢見我女細,就成功過
放下自在

翡翠宮

回覆樓主:

照咁睇,提早幾日影定相,辦證時煩少樣都好!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

要人等咁耐又唔一早講又真係好唔專業囉! 我響上環中旅入面影,自助機都有幾位姐姐幫手,又快又影得好,服務周到,所以都叫親戚唔好出去影,上上落落咁麻煩,響中旅攪掂晒!

首頁

尾頁

跳至