潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Moiselle Fox Fur 好貴

有冇人知道邊道有好似Moiselle賣的fox fur 好似背心仔o既披肩呀?
Moiselle 賣成$2990, 雖然有九折但仲係好貴.
今個星期六要去朋友婚禮著架, 請幫幫忙啦.
:mrgreen:

別墅

Re: Moiselle Fox Fur 好貴

你睇吓尖沙咀maxmara開倉幫唔幫到你,我睇忽同話$380有一件毛毛披肩啦
http://www.harbourcity.com.hk/hc/en/promotions/90718.html
同埋我今日睇新假期有介紹一d毛毛披肩,$200左右,不過唔係fox fur,係人造既,係銅鑼灣區
係朗豪坊西武我都見過有件purple毛毛背心幾靚,折咗$900,不過我係上星期四見到,唔知仲有冇貨啦

伯爵府

我見今年好多時裝店都有類似的背心, 我有一個同事買了一件約$1000, 都幾ok
前排我睇雜誌介紹一間樓上舖係銅鑼灣專賣fur, 但唔記得地址, 都有好多款
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

複式洋房

係, 我去Moiselle 睇過好鬼貴, 真係唔知點解可以賣得咁貴 :evil:
我響利時3樓有間晚裝店買左一條披肩, 不過就唔係背心咁大件, $480 , 好靚架!
不過我見其實四維都有, 連加連威老道都有, 好平
望埋去都差唔多架咋, 可能手感差D, 你去睇睇!

大宅

吾該哂! 其實我吾一定要真Fur, 靚及著上吾cheap就得... 等我今晚去尖咀睇睇先.....再吾係明晚去銅羅灣check 一check.......

希望買到又平又靚既啦!

Thanks

伯爵府

NN Leather & Fur Fashion 2601 5555
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

今期東方新地
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

首頁

尾頁

跳至