親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家好!六月初我和家人會首次東京自由行,對於網購門票我從未試過,所以有啲問題想請教大家!
我們打算會去東京迪士尼海洋,想預先訂購門票,見klook 和 kkday 入面嘅門票價錢唔一樣,klook 係 US$64.60,而 kkday 係 HK$472。想問大家 klook 和 kkday 買嘅門票各自有乜嘢分別?因為佢哋每張門票差距大約Hk$34,所以我想了解一下呢兩間有乜唔同!謝謝!

大宅

szeching 發表於 23-5-25 22:08
大家好!六月初我和家人會首次東京自由行,對於網購門票我從未試過,所以有啲問題想請教大家!
我們打算會 ...
另外,請問大家通常會喺邊間訂迪士尼海洋門票呢?
謝謝

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

szeching 發表於 23-5-25 22:14
另外,請問大家通常會喺邊間訂迪士尼海洋門票呢?
謝謝

我在官網買的 都好方便

男爵府

Klook你晌setting度轉返做港幣,邊間平咪買邊間,應該冇分別。上個月幫朋友買過,佢冇話有咩問題,不過記得做功課,好似話最好裝返廸士尼個app,唔係就有啲野約唔到。

男爵府

請問Klook 買廸士尼入場劵,係咪即刻就有code 比你?

因為下星期入場,但吾知天氣如何?想到當地早一天先買,但吾係好清楚Klook 流程?

另想想問Klook 買車票都係一樣嗎?當天買當天用可以是嗎?

珍珠宮

1205 發表於 23-5-27 12:21
請問Klook 買廸士尼入場劵,係咪即刻就有code 比你?

因為下星期入場,但吾知天氣如何?想到當地早一天先 ...
你最好事先上佢網站試下訂,我記得好多門票或者車票係買唔到即日㗎

男爵府

whyyou 發表於 23-5-27 13:11
你最好事先上佢網站試下訂,我記得好多門票或者車票係買唔到即日㗎

好的,謝謝

男爵府

whyyou 發表於 23-5-27 13:11

請問Klook 買左,會收到email?

有個code download 後放手機上,入場就出示code 就可以進場是嗎?

首頁

尾頁

跳至