自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

知識的米奇 發表於 23-5-30 10:24
請問殯儀館(道教儀式)出殯+ 守夜一般收費幾錢呢??

因為我有個親戚的朋友話識得人,結果埋單差不多8萬-10萬 ...

http://universalfuneral.com.hk/product/

直接去問,價錢清晰好多

珍珠宮

知識的米奇 發表於 23-5-30 10:24
請問殯儀館(道教儀式)出殯+ 守夜一般收費幾錢呢??

因為我有個親戚的朋友話識得人,結果埋單差不多8萬-10萬 ...

而家咁貴

珍珠宮

知識的米奇 發表於 23-5-30 10:31
回覆 lambxx 的帖子

因為我問過其他公司都係4萬幾,同我親戚朋友果間一樣野。

其實我父母十二年前也要四萬幾,如果而家係,我覺得都 ok

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 23-5-30 12:29
靈堂大細,係邊區,地下同樓上價錢已經可以相差好遠!計埋法事有無做足程序,壽衣孝服呀…飲品食物,仲有工 ...

你好,請問工作人員利是要俾咩工作人員,公價係幾多?謝謝

未經本人同意,不得轉載以上內容

象牙宮

raro 發表於 23-6-1 14:11
你好,請問工作人員利是要俾咩工作人員,公價係幾多?謝謝

我唔知公價喎,工作人員咪化妝,著衫,抬棺果d囉!有d套餐agent已經包埋利是!我以前搵果間就包,醫院直出簡單儀式,無設靈

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 無話可說 的帖子

明白,咁我直接問agent包唔包,謝謝你

珊瑚宮

raro 發表於 23-6-1 14:37
回覆 無話可說 的帖子

明白,咁我直接問agent包唔包,謝謝你

心意, 應該無公價。
我地就封左幾千蚊利是俾殯儀經理, 佢真係好幫到忙。

男爵府

cbeyond 發表於 23-6-1 14:48
心意, 應該無公價。
我地就封左幾千蚊利是俾殯儀經理, 佢真係好幫到忙。
...

明白,謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊