自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

估唔到佢會承認

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/908562/%E5%BB%A3%E6%9C%AB%E6%B6%BC%E5%AD%90%E6%94%B9%E5%8F%A3%E8%AA%8D%E8%88%87%E5%90%8D%E5%BB%9A%E4%B8%8D%E5%80%AB%E6%88%80%E6%AF%80%E5%A5%BD%E5%AA%BD%E5%AA%BD%E5%BD%A2%E8%B1%A1-%E8%A2%AB%E7%84%A1%E9%99%90%E6%9C%9F%E5%81%9C%E6%AD%A2%E6%BC%94%E8%97%9D%E5%B7%A5%E4%BD%9C

男爵府

講真,
有曬相證明佢哋成日見面(仲好似影到酒店過夜)
邊到佢唔認吖

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

子爵府

回覆樓主:

3個仔女真慘。係學校實被人欺凌話阿媽係食家

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

斷正喎 可以唔認咩

子爵府

chita 發表於 23-6-14 11:43
講真,
有曬相證明佢哋成日見面(仲好似影到酒店過夜)
邊到佢唔認吖

以為佢會死撐落去,或者默認,然後沉寂一段時間就算
因為認左代價太大喇,仔女,工作,名譽...咩都冇曬
但依家親自承認,可能係有把柄係人手,唔認更加大穫

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

斷正,冇得唔認

水晶宮

日本文化,好大影響。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊