自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位JM唔好意思想問兩個問題🙏🏻 1)想請問2023年第一期4月16號派咗嗰啲消費券我喺八達通用剩$600,咁7月16號派發第二期我可唔可以拍卡攞第二期$2000?還是要我全部用晒先至可以再拍第二期消費券?
2)如果我用WeChat被攞消費券,都係用剩$1000,咁第二期消費券可唔可以7月16號攞呢?唔該晒。🙏🏻🙏🏻🙏🏻

侯爵府

2023年兔年勳章

[2023年第二期消費券計劃]
你的資格已獲確認,第二期2,000元消費券將在你第一期消費券的累積合資格消費達3,000元後的下一個月16日發放到你的八達通卡。查詢:185000

你有沒有收過以上短訊?
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

水晶宮

八仔要求合資格交易滿3000, 才能領取尾數2000

而wechat 則無此要求

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-7-1 13:29

Thx

子爵府

Strawberrys 發表於 23-7-1 13:26
你的資格已獲確認,第二期2,000元消費券將在你第一期消費券的累積合資格消費達3, ...
唔該晒你,已經打電話問清楚了

子爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 23-7-1 13:29

唔該晒你,已經問清楚了,但係第一期消費券必須要喺10月30號之前用晒, 而第二期消費劵, 就要喺2024年2月29日用晒,否則佢會自動冇晒

子爵府

Strawberrys 發表於 23-7-1 13:26
你的資格已獲確認,第二期2,000元消費券將在你第一期消費券的累積合資格消費達3, ...

尋晚零晨兩點有sms,心諗呢d時間都應該係衰野,諗緊係咪又比人盗用信用咭,點知原來係消費券心諗好彩未瞓者,否則比佢嘈醒
剛剛又有sms,支付寶驗証碼我印象中開過account,但冇搞任何野,諗住唔理佢就算,而家真係好驚收到呢d訊息,就算筆錢最後唔駛我找都煩餐死,而家cut剩一張咭,減小麻煩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

忌廉寶寶 發表於 23-7-2 00:20
尋晚零晨兩點有sms,心諗呢d時間都應該係衰野,諗緊係咪又比人盗用信用咭,點知原來係消費券心諗 ...

X2

侯爵府

alipay都喺一樣?
可以夾埋第一期+第二期嗎?

想買部冷氣機
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊