夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實結左婚十年 老公一直對屋企吾重視 吾理吾幫手 只會定時比家用 半年前曾申請離婚 去到已出左暫準令 但最後都因為小朋友取消左離婚 我一直努力去容忍佢 打算為左小朋友同佢好好相處 但今日無意見到老公信息原來17年同今年6月都有發信息比以前個女朋友 雖然人哋係已讀不回 但係我睇完之後個心好難受

侯爵府

有冇同佢傾下?問佢點解唔關心個家庭?係咪只係因為有仔女而勉強一齊?

大宅

free2020 發表於 23-7-6 00:28
有冇同佢傾下?問佢點解唔關心個家庭?係咪只係因為有仔女而勉強一齊?
...

有傾過 佢話仔女煩 返工辛苦 我地申請離婚嗰排 佢仲一直求我比機會佢 佢會做個好老公、好爸爸 所以都見到佢有少少改變 才取消離婚 點知原來佢一直有偷偷發信息比前女友 連前女友多年冇用QQ號都記得 特登下載個QQ發信息比佢

珍珠宮

睇開啲
就係靠自己開心啲嘅方法之一

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

訊息講乜野?

大宅

靚靚C9 發表於 23-7-6 09:08
訊息講乜野?

17年講 我係呀X 你還記得我嗎
6月講 你幾時出嚟同我食飯 你電話號碼幾多號

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

公道點,17年一次,今年6月,加埋兩次,點算係「一直」。
樓主是ftm 嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

感覺上樓主好忍得, 最少忍左10 年,但好忍得唔係在婚姻上的優點 , 反而係一個致命的缺點, 因為忍得,將過去咁多年問題無視, 幻想自己過得好好, 結果有日夢醒, 發現現實不似預期, 想離開又放唔低, 建議揾人傾傾, 社工/朋友都好, 梳理下自己咁多年的事情, 睇清楚, 再決定

侯爵府

haozhi 發表於 23-7-6 01:56
有傾過 佢話仔女煩 返工辛苦 我地申請離婚嗰排 佢仲一直求我比機會佢 佢會做個好老公、好爸爸 所以都見 ...

問題係,如果前女友有回覆,就好大機會會撻返著

珍珠宮

回覆樓主:

現實就係唔少男人心態係咁
年齡到咁上下就搵個伴結婚,有俾家用就自我感覺良好
永遠思念前度係最好
根本呢種自私男最愛係自己,所以佢唔會投入家庭同對老婆上心
死症嚟

你只能睇開啲,當佢係生活夥伴咁生活,忍唔到只有離開

洋房

回覆 haozhi 的帖子

你老公同我老公一樣, 周圍撩睇下邊個上檔為止, 佢都係撩返佢16歲初戀, 正一9男女.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊