自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

請問有無JM近排去過,值得買嗎?普通票6xx元, 快證可玩6個熱門遊戲15xx元

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hihisasa 發表於 23-7-17 08:39
請問有無JM近排去過,值得買嗎?普通票6xx元, 快證可玩6個熱門遊戲15xx元

我上次係五一假期後去,基本上唔洗點排隊,好彩冇買快證,不過唔知其他時間係咪都係咁

題外話,上海廸士尼真係好好玩

子爵府

bufferzone 發表於 23-7-17 08:57
我上次徐先生係五一假期後去,基本上唔洗點排隊,好彩冇買快證,不過唔知其他時間係咪都係咁

題外話,上 ...

我就係爭扎緊,價錢差好遠,暑假帶中學生去,又唔想咁熱排咁耐隊

大宅

bufferzone 發表於 23-7-17 08:57
我上次徐先生係五一假期後去,基本上唔洗點排隊,好彩冇買快證,不過唔知其他時間係咪都係咁

題外話,上 ...

同香港嘅好唔同?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hihisasa 發表於 23-7-17 09:17
我就係爭扎緊,價錢差好遠,暑假帶中學生去,又唔想咁熱排咁耐隊
...

可唔可以入左去見到多人先至買fast pass呢?

子爵府

bufferzone 發表於 23-7-17 09:18
可唔可以入左去見到多人先至買fast pass呢?

我就係第1次去,怕去到已經賣哂,所以上嚟問吓人,睇下有無人知道
一係到時買早少少入場飛,同中學生跑入去 ,仲研究緊

珍珠宮

Gniw 發表於 23-7-17 09:18
同香港嘅好唔同?

又大又多嘢玩

珍珠宮

hihisasa 發表於 23-7-17 09:22
我就係第1次去,怕去到已經賣哂,所以上嚟問吓人,睇下有無人知道
一係到時買早少少入 ...

我果時都爭扎好耐
玩得開心啲

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我19年聖誕去超多人, 所以專登訂迪士尼酒店, 每晚約一千元, 包早入場和兩項快證

珍珠宮

回覆樓主:

聖誕加落雨
唔洗點排隊

子爵府

2018年聖誕去好多人,係有幾個好受歡迎既排長龍,其他大約排10-15分鐘,又唔係太耐既!不過你暑假去,可能會好曬又熱,咪唔好慳少少錢,買囉!慳返時間玩多幾個遊戲嘛

大宅

近新年時段呢? 會照常開? 或者超級多人嗎?

大宅

我今年復活節時去過,當時冇買快證。因為我當時住迪士尼酒店,迪士尼酒店住客可以提早一小時入場,另外在酒店買入場票又會送一個遊戲快證。基本上在一般游客大軍入園前可以玩到2-3個遊戲。我當時基本玩曬香港迪士尼冇既遊戲。

子爵府

mobebaby 發表於 23-7-17 10:17
我今年復活節時去過,當時冇買快證。因為我當時住迪士尼酒店,迪士尼酒店住客可以提早一小時入場,另外在酒 ...

這個方案唔錯喎,多謝您。請問您係在官網訂房還是其他網站?

男爵府

減齡達人勳章

無去過,但暑假大陸人都放假一定多人。除非跟香港假期easter, xmas 去,或者國內假期後去,會靜dd.
之前睇小紅書話打尖情況都普遍,可以去睇下了解下,佢地好鐘意出攻略教人點玩。

琥珀宮

其實應該好似香港咁,即場買都可以架,咁你睇情況,多人未買

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我剛上海返嚟都無去。首先對迪士尼冇興趣。其次真係周街都多人,工作日都係,d人好似唔使返工咁。

想知多唔多人其實上小紅書睇最後post就知。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我疫情前又係暑假去,超級多人,大陸小朋友都放暑假。我哋冇買快證,我記得最耐排左45分鐘,(熱門遊戲,加勒比海盜)全日玩咗5、6個遊戲

如果俾我再去,我會好似上面有jm講住一晚酒店,可以早入場同包一兩快證用來玩熱門遊戲

子爵府

lovelybaby2015 發表於 23-7-17 10:43
我疫情前又係暑假去,超級多人,大陸小朋友都放暑假。我哋冇買快證,我記得最耐排左45分鐘,(熱門遊戲,加 ...

想請問官網寫專享卡係咪即係快證呀?謝謝

伯爵府

3年前暑假去玩,已經開門前早一個小時在門外排隊,場外已超多人,多人到出動公安拎住警棒的,排入場都排咗好耐,入場後排熱門項目,要排3個鐘玩1個遊戲,我去了2日才玩得晒,小啲耐性同腳骨力都唔得,實在大開眼界,至此之後排個零兩粒鐘嘅隊覺得濕濕碎,上海廸士尼係好值得去的,雖然要排好耐隊,但玩得好開心,國內多人攝隊,呢點你要遇咗。

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊